URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de govern de 18 d'octubre.

Alternativa | 25 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Comentam  el més destacat de la Junta de govern del passat dimarts 18 d'octubre.

Es va donar compte de resolucions d'alcaldia de concessió de deu  llicències i denegació d’un altra . Es va donar compte de la incoació de 8 expedients disciplinaris i sancionadors per infraccions urbanístiques.

Vist l’expedient disciplinari incoat a un policia local per falta greu, atesa la condemna  per una falta de lesions (no anava de policia i els fets van a ser a Palma), vam acordar la suspensió de funcions i pèrdua de remuneracions per tres mesos.

Vam aprovar la proposta d’adjudicació realitzada per la Mesa de Contractació  relatives al projecte de construcció i adequació de la planta pis del Centre de dia. L’empresa que ha obtingut la major puntuació ha estat “Construcciones Llabrés Feliu SLU” per un import total de 332.730,78 € (IVA inclòs) i la millora d’una reducció en 8 setmanes respecte el termini d’execució inicialment previst. Ofertant un termini d’execució de vuit setmanes.

Vam aprovar la modificació del contracte de serveis de treballs de medi ambient. El contracte del tècnic de medi ambient es va modificar a final de la legislatura passada (3/05/11); es va prorrogar un any a mitja jornada. Aquella modificació va ser substancial i es va realitzar sense cap tipus d’informe per part de la TAG. Ara ens hem trobat amb nombroses feines que necessiten un tècnic de medi ambient a jornada completa (platges, poda, ocupació de la via pública...) i hem considerat d’interès general tornar al tècnic de medi ambient al 100% de dedicació.

Vam desestimar el contracte dels serveis informàtics ja que s’havia comés una irregularitat al procediment d’adjudicació i és que es emetre, informe respecte els criteris subjectius i objectius de manera conjunta i la proposta de la Mesa de Contractació es va fer en base a l’empat que assenyalava un informe extern, sense que consti la classificació de les propostes amb valors decreixents.

Vam renunciar a comprar cap de les obres presentades al Certament Internacional d’Arts Plàstiques i Art Jove atesa la situació financera de l’Ajuntament.

Vam incoar expedient administratiu per tal d’efectuar la numeració continua de les urbanitzacions del municipi. Un prec que havia fet UMP i que haviem presentat conjuntament tots els partits de l’oposició.

 Alfons López a Público

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb