URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Platges i AAVV (Juntes de govern),

Alternativa | 02 Desembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Publicam la Junta de Govern del 18 d'octubre respectant la llei de protecció de dades. 

I el més destacat de la darrera Junta de Govern del 15 de novembre.

- Vam rebutjar  el recurs de reposició interposat per l’Associació de Veïns del Port de Pollença contra l’acord de la Junta de Govern del 19 de juliol de 2011. A aquest acord es va requerir a l’Associació de Veïns del Port, en compliment del conveni del 19 de maig de 2006, la reversió de les instal·lacions de les platges, el tractor i la màquina que han passat a l’Ajuntament al deixar l’Associació de ser adjudicatària de les platges . L’Associació ha estat indemnitzada per la quantitat de 20.005,55€ que han estat descomptats del seu deute.

El recurs de reposició de l’Associació es fonamentava en que si que se l’havia adjudicat els canals d’embarcacions de les platges, però el conveni es referia expressament als serveis de les platges de Tamarells i Albercuix.

- Vam concedir, sempre que es presenten els avals corresponents, el fraccionament del deute de l’Associació de Veïns del Port de Pollença fins el 25 de setembre de 2013.

El deute de l’Ajuntament era de 93555,75 euros que s’ha vist reduït en 20.0005,55 euros corresponent a vehicles i instal·lacions que han passat a l’Ajuntament.  El deute de l’Associació  que era de 93555,75 euros  s’ha vist reduït en 20.0005,55 euros corresponent a vehicles i instal·lacions que han passat a l’Ajuntament. 

- Vam aprovar la concessió de 15 llicències (la majoria obres menors i de reforma). També vam aprovar la resolució de quatre expedients sancionadors i l’incoació de vuit expedients disciplinaris i sancionadors per infreaccions urbanístiques.

Medina a Público.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb