URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El PSOE i el PP contra el Pla Hidròlogic.

Alternativa | 07 Desembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Des de febrer fins a novembre el Pla hidrològic de les Illes Balears ha estat a Madrid, pendent d'aprovar per Consell de Ministres davant la passivitat del PSOE.

  El Consell de Govern de les Illes Balears del PP, en  d’octubre  va aprovar l’acord de sol·licitar al Consell de Ministres, la suspensió de l’aprovació definitiva del Pla Hidrològic de les Illes Balears, per a la seva subjecció a un nou tràmit d’informació pública i audiència.Els seus arguments eren la precipitació, quan s'ha debatut durant anys i n'hi ha hagut fins a tres informacions públiques!!!. La realitat és que el PP troba massa restrictiu aquest Pla hidrològi que intenta protegir els aqüífers sobreexplotats, i que intentava protegir tota una sèrie de  zones humides com Ses Fontanelles,  Maristany,  o l'Ullal a Pollença.

Finalment  el PSOE no va aprovar demostrant una vegada més la seva convivència amb el PP, en aquest cas contra el Pla Hidrològic  i el dimarts dia 8 de novembre de 2011 es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 167, de 8 de novembre de 2011) l'anunci referent al nou tràmit d'informació publica del projecte del Pla Hidrològic de la Demarcació de les Illes Balears. Durant 2 mesos, i fins al 9 de gener de 2012, es poden formular les al·legacions que es considerin

 Per la nostra part tenim clar que es pot recuperar la zona huida de l'Ullal i que  pel municipi és molt més beneficiós recuperar-la i sumar-la al potencial turísitic de les zones humides de la Gola i l'Albufereta que no destruir-la i tenir una urbanització buida més.

A continuació s'exposen els documents que componen el Pla Hidrològic de la Demarcació de les Illes Balears:

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb