URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'educació d'adults és un dret.

Alternativa | 13 Desembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

 Demanam a l'equip de govern que es torni part o la totalitat de la matrícules  als alumnes que acabin satisfactòriament els cursos de l'escola d'adults.

Al mes de novembre hem registrat les nostres al·legacions a l’ordenança reguladora de preus públics de l’escola d’adults, atesa  la greu situació econòmica actual per moltes de famílies de Pollença i que l’educació és un dret fonamental, una oportunitat a l’abast de tothom per formar-se, millorar i integrar-se plenament a la societat. I que n’hi ha cursos que tenen com a finalitat proporcionar uns ensenyaments i una cultura bàsics perquè es pugui millorar les possibilitats de desenvolupament personal i d’inserció en els diferents àmbits educatius, laborals i socials

Tenint en comte que un dels principals arguments de l’equip de govern per la fixació de preus per l’escola d’adults de Pollença va ser que molt d’alumnes abandonaven els cursos abans de la seva finalització, demanam que als cursos que tenen com a finalitat proporcionar uns ensenyaments i una cultura bàsics (alfabetització nivell 1 i nivell 2, i acollida lingüístiques)  consideram que la matricula (50 euros) s’ha de considerar una fiança que s’ha de tornar totalment als alumnes que acabin satisfactòriament el curs.

A la resta de preus dels cursos de l’escola d’adults; ESPA, Castellà per estrangers, anglès, preparació per a les proves lliures d’accés a cicles formatius, auxiliar de clínica i informàtica consideram que el 50 % dels preus  s’ha de considerar  com una fiança que es tornarà  als alumnes que acabin satisfactòriament els cursos.

Esperam que al ple on es faci l'aprovació definitiva de l'ordenança es tingui en compte les nostres al·legacions.

Imatge del Centre de Formació d'Adults Canyelles

 

A continuació les al·legacions.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb