URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de govern del 7 de desembre

Alternativa | 14 Desembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Publicam un resum del més destacat de la darrera Junta de Govern del 7 de desembr, quan sigui aprovada i disposem de la mateixa publicam l'acta respectant la llei de protecció de dades.

Vam aprovar 27 llicències, la majoria obres menors. Vam incoar  dos expedients disciplinaris i sancionadors per infraccions urbanístiques.

Vam aprovar la declaració d’interés general a les edificacions de la Fundació Rotger Villalonga a Cala Murta, on es  realitzen campaments juvenils  fa més de 30 anys.

Vam aprovar la caducitat de 12 expedients d’infraccions (propietaris que no compleixen les normes i vehicles abandonats. S’iniciaven els expedients però després no es resolien ( es tenia un any per fer-ho).

Vam aprovar l’excedència voluntària del tècnic d’informàtica (mínim dos anys i màxim cinc anys).

A la Junta de Govern del 18 d’octubre vam desestimar el contracte dels serveis informàtics, ja que s'havia comés una irregularitat al procediment d'adjudicació (amb dos informes de valoració, un extern) . Vista la necessitat de cobrir amb la màxima celeritat possible el servei informàtic, i més en aquest moment que no n’hi ha tècnic, es va optar per fer un negociat sense publicitat i convidar a tres empreses a participar  al mateix. A l’anterior Junta de Govern no vam acceptar aquest negociat ja que no s’havia convidat a l’empresa que havia empatat al concurs inicial i es va retirar la seva aprovació. A aquesta Junta després d’haver convidat també a aquesta empresa , que finalment ha renunciat a participar, hem aprovat un contracte menor amb Logics Mallorca SL per un import de 3600 € mensual sense IVA per un període màxim de 5 mesos . Cal que quan es faci el nou concurs  per cobrir aquest servei es faci de forma que no hagi cap dubte de que s’ha fet tot correctament.

Vam aprovar mesures per millorar la coordinació del Salvament de Platges. Va haver un ofegament el 15 de setembre a la platja dels Tamarells i es van detectar problemes de coordinació.

Vam aprovar l’adjudicació del contracte de serveis per les tasques d’actualització de les bases de dades de transcendència tributària mitjançant contracte menor (18.000 euros sense IVA). S’ha contractat a l’empresa Coordinadora de Gestión de Ingresos per millorar la gestió i cobrament d’impostos. Sobre tot al cas de l'impost de construccions a promocions plurifamiliars. 

Vam aprovar dos projecte complementari de millora de l’eficiència energètica a les obres fetes al Port de Pollença amb el darrer plan E, i vam adjudicar  les obres mitjançant procediment negociat sense publicitat.  A les obres del Plan E es va detectat  la mala situació de l’enllumenat públic de la zona, ara amb aquest contracte menor es faran millores a aquest enllumenat i es canviaran les faroles de la primer línia.

Vam aprovar el pressupost de la segona exposició d’Art Jove del 2011 (1.650 euros).

Medina a Público.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb