URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aparcament de la Gola.

Alternativa | 17 Desembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

A través del nostre correu i del perfil de facebook ens han fet arribar aquesta denúncia ¡. Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat,degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions. Entre tots construirem una Pollença millor.

Ens ha arribat la denúncia dels usos indeguts que es fa de l'aparcament de la Gola. Usos indeguts que ja hem posat en coneixement de la regidora de policia i que esperam es solucionen prest.


 A les fotografies podeu veure dues barques estacionades fa setmanes a l'aparcament, amb l'afegit que com podeu veure a la fotografia una de les mateixes perd oli (al costat de la zona humida).El tema del polígon nàutic és un dels nombrosos temes que es va comentar al principi de la passada legislatura (adaptació del PGOU al PlaTerritorial) i que després va restar aturat i oblidat.

 

 

Igualment es troba al mateix aparcamet de la Gola un cotxe abandonat i a mig desballestar, com mínim, n'hi ha altres que també semblen abandonats.Abans de tornar a posar la zona blava cal tenir els aparcaments existents en condicions, i més aquest al costat de la zona humida i que a pesar de la nostra oposició es van fer en part damunt la zona humida.

Denúncia al diari Ultima Hora.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb