URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Nou director artístic del Festival de Pollença

Alternativa | 22 Desembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

A la Junta de Govern d’aquest passat dimarts (de la que farem el corresponent article) a proposta de la regidora de Cultura, na Malena Estrany, vam aprovar la contractació d’en Joan Valent com nou director artístic del Festival de Pollença. El seu curriculum el podeu consultar a la seva pàgina web .

A la seva proposta el nou director artístic del Festival es proposa el manteniment del prestigi del Festival, la presentació d’espectacles de nova creació amb un alt nivell artístic, recollir al Festival altres expressions artístiques com el cinema, les arts plàstiques o la literatura i l’obertura de part del Festival a la ciutadania fent-ho més accessible i popular. La idea és involucrar el poble en el festival fent activitats paral.leles durant les setmanes que pugui durar el festival a llocs emblemàtics de Pollença. També es mourà per aconseguir patrocinadors privats perquè el festival costi el menys possible a l'Ajuntament.

La remuneració del nou director artístic serà de 18.000 euros més IVA i s’encarregarà del control de producció i organització dels esdeveniments i promoció.. Disseny artístic dels programes del festival, desenvolupament del pla de promoció i màrqueting del Festival en mitjans de comunicació. Cal  recordar que l’anterior director artístic, el va ser entre 2007 i 2011 sense cap contracte signat i per un cost molt superior al nou director artístic. Només enguany, al 2011 se li va fer un contracte privat.

Ara cal que l’equip de govern en compliment de la moció de l’oposició aprovada en setembre reclami al senyor conseller de turisme, en Carlos Delgado, el compliment de la seva paraula i recuperar les ajudes econòmiques per la 50 edició del Festival, ja realitzada. Aixó com aconseguir la implicació i col·laboració de la conselleria de Turisme en les futures edicions del Festival, donat  el seu important paper com a element promocional de les Illes Balears i referent musical dins i fora de Mallorca (article i moció).

  JOAN VALENT -ARA MALIKIA. Quatre estacions. Tardor.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb