URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Director del Festival, auditoria, complement de productivitat, artefactes...(JG 20.12.11)

Alternativa | 23 Desembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

  Publicam un resum de la Junta de Govern del passat dimarts (va començar una hora més tard de l’habitual, a les 10 i el nostre portaveu no va poder estar fins el final).

A més de l’aprovació de la contractació del nou director artístic del festival, els temes més importants:

Vam aprovar de la realització d'una auditoria per part de l'empresa Deloitte (17.500 € sense IVA). Les altres empreses a les que s'havia presentat pressupost  eren auditorias Moyà i Ernst Young. Aquesta era una petició que veniam fent des de fa anys i que és més que necessària sobre tot quan encara arriben factures de feines fetes al 2007!

Vam aprovar el canvi del pagament del complement de productivitat del personal de l’Ajuntament. Aquest complement respon a circumstàncies d’especial rendiment, activitat extraordinària, interès i iniciativa que demostri el funcionari a les seves funcions. L’apreciació de la productivitat s’haurà de dur a terme en funció de les circumstàncies objectives relacionades directament amb el  desenvolupament de les tasques del lloc de feina i objectius assignats al mateix... Però a l’Ajuntament durant anys s’ha vinculat el cobrament d’aquest complement amb el compliment de la jornada, el que no és motiu suficient per aquest complement, i mai s’han establert criteris per avaluar la productivitat.

La proposta que vam aprovar és:

- establir per part de l’òrgan competent els criteris per avaluar la productivitat dels treballadors de l’ajuntament.

- Designar a cada àrea un responsable de l’avaluació de la productivitats dels funcionaris d’acord amb els criteris prèviament establerts.

- La Unificació del pagament del complement de productivitat a les nòmines dels mesos d’abril i octubre, prèvia evaluació dels responsables de cada àrea i suprimir el sistema de pagament mensual.

- Establir com a base per a la determinació de la quantia del complement de productivitat les indicacions en quant a percentatges establerts als vigents pacte de funcionaris i conveni col·lectiu respectivament.

 Vam aprovar la recuperació dels  22 marquesines o artefactes de fusta que es troben al municipi i de les enyals indicatives als camins. Una altra petició que veniam fent des de fa anys. Als artefactes es col·locaran mapes amb diferents rutes de biodiversitat. L'empresa que realitzarà la feina serà Gram,(8.300 €) les altres empreses que havien presentat pressupost són GAAT i SITISBA.

Artefacte de la Talaia d'Albercuix que vam aconseguir retirar a la passada legislatura

 

Vam aprovar 14 llicències d’urbanisme i la resolució de sis expedients sancionadors d’infraccions urbanístiques.

Vam aprovar la resolució d’un expedient sancionador per una infracció greu degut a la realització d’activitats musicals a un bar sense llicència per les mateixes.

Vam resoldre quatre expedients de responsabilitat patrimonial (reclamacions de diferents veïns d’indemnitzacions de danys als seus vehícles per la responsabilitat de l’Ajuntament).

Vam resoldre sis expedients sancionadors per circular per la via pública amb cans perillosos sense correa i documentació, renous, tirar aigua a la via pública perjudicant a vianants i local públic.

Vam aprovar el pressupost de 44.508,51 € dels treballs realitzat a l’escoleta municipal la Gola del Port de Pollença  per arreglar els desperfectes i danys causats  a l’escoleta  per una fuita d’aigua a la planta segona propietat de l’IBAVI al que s’ha reclamat la quantitat assenyalada.

Vam aprovar la prorroga per quatre mesos del contracte amb la Fundació Natura Parc del servei de recollida d’animals domèstics abandonats. Per la nostra part vam informar de les denúncies que hem rebut respecte a animals que han sortit de les instal·lacions de Natura Parc amb clars símptomes  de desnutrició.

Es va aprovar el projecte bàsic d’execució del canvi de coberta, millora d’accessibilitat i instal·lacions a Ca’n Llobera (497.132,28 €, finançament d’un 50% per part del Consell de Mallorca).

Es va aprovar el projecte complementari “millora de l’eficiència energètica de l’àmbit de la plaça Miquel Capllonch i voltants. Adjudicat a l’empresa Coexa S.A. per n import total de 84.775,68 €.

Territorio Vergara,

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb