URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Salut i molts d'anys!

Alternativa | 24 Desembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Des d'Alternativa per Pollença us volem desitjar a tots SALUT I MOLTS D'ANYS. Esperem que l'any que ve siguem capaços de reaccionar i fer front a la greu situació en la que estem. El nostre propòsit és que siguem capaços de combatre amb respostes efectives l'onada de neoliberalisme que ens caurà damunt. 

Com digué Max Stirner fa molts anys, "els grans són grans perquè estem de genolls" i no li faltava (ni li falta) raó. Som les persones les que hem d'aixecar-nos i decidir per nosaltres mateixos el nostre futur. Ni Europa, ni els Organismes Internacionals, ni el propi Govern, ni cap minoria poderosa, hauria de decidir el que és bo i el que no per la majoria.

Esperem que l'any 2012 ens porti una mica més de sang a les venes i que entre tots comencem a crear un món millor, just, igualitari i, sobre tot, lliure.

Les persones que surten aquí només són una mostra representativa de la gent que decideix sobre nosaltres i el nostre futur. Probablement no els coneguem a tots... i encara n'hi ha molts més que són menys coneguts! Sortejam un aplaudiment al primer que els identifiqui a tots i/o en proposi de nous.
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb