URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Exigim una rectificació.

Alternativa | 05 Gener, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Des d’Alternativa per Pollença exigim a l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Pollença que rectifiqui i desconvoqui el plenari extraordinari per avui dia 5 de gener de 2012, per tractar-se d’una mala jugada orquestrada pel PP i la Lliga Regionalista per poder donar una dedicació exclusiva a un regidor més.

En només 24h i 20 minuts d’antelació han convocat un plenari extraordinari per tractar únicament dos punts: triar els representants per la Caixa Colonya i, més important, intentar donar una dedicació exclusiva més. Pensam, i així ho expressam, que darrera aquesta urgència no hi ha més que l'interès de l'Equip de Govern municipal en l'absència dels nostres dos regidors, en Pepe García i en Miquel Sánchez, que es troben fora de l'Illa i que ho varen notificar amb temps per tal de que coses com aquestes no passessin. Així, l’equip de govern tindrà majoria absoluta quan en realitat, si hi hagués tots els regidors, quedarien en minoria.

Aquesta maniobra la qualificam de despreciable i un atac en tota regla a la democràcia. Amb dos regidors menys de l'oposició, el plenari queda desvirtuat en quant a la representativitat i el govern podrà aconseguir el que pels seus regidors i en circumstàncies normals no té (recordau que PP i Lliga tenen 8 regidors i la resta d’oposició en té 9).

Amés, consideram que cap  dels punts és urgent (i molt manco per ser convocat en només 24h.).

Des d'Alternativa per Pollença demanam una rectificació en la convocatòria del plenari extraordinari i que aquests punts passin a tractar-se en un plenari ordinari i amb tota normalitat.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb