URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Infinitament menyspreable.

Alternativa | 07 Gener, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Avui publicam un nou article del nostre columnista Ichigo. Ja sabeu que per publicar algun article només l'heu d'enviar al nostre correu electrònic: alternativaperpollenca@gmail.com

Infinitament menyspreable.

El tema toca, una vegada més, a la classe política, que la menyspreu cada ídem. No és per res, però ara parlem de la Llei Sinde, que va ser aprovada d'entrada sota la pressió d'autors, músics, escriptors, directors, guionistes, productors, editors, directius, actors i altres que volen diners, com sempre, l’ambaixada americana i els lobbies del copyright i la propietat intel·lectual (30 de desembre de l'any passat). I jo que pensava que la Llei Sinde s'aniria i no tornaria mai més, i després, HALA! ja ha tornat.

Últimament s'ha inundat Internet de notícies de la Llei Sinde. El responsable, José Ignacio Wert, va substituir Maria Angeles González Sinde i va continuar amb aquesta llei censuradora, aberrant i superficial. I les conseqüències d'implantar aquesta llei seran més negatives que positives:

 

-  Les pàgines web de descàrrega legal (les que no fan lucre de cap de les maneres) hauran de fugir del domini espanyol al domini estranger, no sigui que hagin de tancar-les en 48 hores. Que els polítics pensin que compartir és pirateria és com pensar que el foc no crema arbres.

 

-  Els costos de tancament poden augmentar més. Cosa que les operadores no es poden permetre el luxe de pagar, ja que amb aquestes pàgines hi ha molt més beneficis.

 

-  Qualsevol artista, incloent els que donen suport a la Llei Sinde, no treuran cap cèntim d'euro sí o sí. Exemples com Alejandro Sanz aniran de malament a pitjor.

 

-  I els lobbies del copyright i la propietat intel·lectual pagaran les conseqüències dels seus actes. Igual que als EEUU amb la llei SOPA, que suposarà un suïcidi a causa de que aquests lobbies menyspreen la Primera Esmeda de la Constitució Americana, la més important i més agradable per a tot ciutadà americà que la conegui.

 

-  I el que és pitjor encara: la pirateria de vídeo i àudio, entre d'altres, no s'acabarà MAI. Diguin els polítics el que diguin, no hi haurà efecte en ella, i menys quan els preus de material de la tenda són cada vegada més alts.

 

I després dirà Wert que no ens acusarà de res relacionat amb la pirateria. Mentider. I al igual que González, Aznar i ZP, Rajoy NO està complint les promeses electorals, el que significa una sanció d'odi extrem a la classe política. Maleiré per sempre al Palau de la Moncloa i a la classe política espanyola.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb