URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La carretera vella de Lluc segueix tancada

Alternativa | 09 Gener, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

 Avui publicam un comunicat de la Plataforma pro camins públics i oberts en referència a la carretera vella de Lluc.La Plataforma ha demanat una reunió amb la consellera de Medi Ambient , per parlar del tema.  (article anterior sobre el mateix tema)

 

Desprès de gairebé set anys de reivindicacions la carretera vella de Pollença a Lluc, construïda a principis de segle passat per la diputació provincial, predecessora del que avui és el Consell Insular de Mallorca, segueix patint tancaments de particulars allà on nosaltres considerem a tots els efectes, que s’hi troba  una via pública, doncs com ja hem esmentat, al seu moment va ser realitzada l’obra per la diputació provincial. Per tant, volem encoratjar al govern del Consell Insular de Mallorca, a resoldre aquest conflicte.

 

 Per altre banda, curiosament a la finca de l’empeltada, que tanca el camí vell de Lluc i la carretera vella de Pollença a Lluc, s’obrin camins interiors sense que des de l’ajuntament, aparentment s’haguí obert cap infracció, per tant, ens demanem si hi ha algun fet desconegut que permeti a la propietat d’aquest finca saltar-se la normativa.

 


Al ple de novembre vam demanar per aques tema

S'ha obert  expedient per infraccions a la propietat de la finca de l'empeltada, parcel·les 308 i 309 del polígon 7.

El batle ens va mostrar les actes d'inspecció; havien demanat llicència per arreglar parets i no van trobar motiu d'infracció. Respecte al tema de la barrera, la nova propietat no vol que entrin cotxes, però no té problemes en que es pugui transitar a peu.  Per la nostra part tampoc volem cotxes però una carretera pública no es pot tancar amb una barrera privada.

 

 

(Les fotografies són del 7 de Gener de 2012.)

 

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

 

Barrera a la carretera.

 

Camins interiors.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb