URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de Govern 19 de gener

Alternativa | 20 Gener, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 Després d’aclarir el tema del ple extraordinari de gener, ahir vam tenir Junta de Govern i avui tenim comissió informativa pel proper ple ordinari, on anirà entre altres temes la proposta de l’equip de govern d’una nova dedicació exclusiva. Aquest és el resum del més destacat la Junta de Govern d’ahir.

- Vam aprovar vuit llicències d’obres i incoar tres expedients disciplinaris i sancionadors per infracció urbanística.

- L’empresa adjudicatària de les platges de Tamarells i Albercutx demana compensacions econòmiques per les inversions realitzades. Després d’estudiar la seva petició els serveis tècnics municipals arriben a la conclusió de que és l’empresa la que ha de pagar uns 63.000 euros a l’Ajuntament (a falta de valorar alguns temes). Al que s’haurien d’afegir 30.000 euros que encara no han pagat del cànon. Hem reiterat a la Junta la nostra proposta de que ja que les platges s’han de licitar cada any  i és vol apostar més per la qualitat del servei que pel negoci caldria apostar per una gestió municipal. Un problema és que al capítol II del Reial decret llei 20/2011, de 30 de desembre, que va aprovar el Govern Central sobre mesures urgents en matèria pressupostària, tributària i financera per a la correcció del dèficit públic acorda la congelació de l'oferta d'ocupació pública.

- Un tema curiós; vam aprovar una factura de 1500 euros per enviar  els canons de la patrona a Victòria, ja que són "arcabussos" i per tant armes de foc històriques. Cal fer-les una revisió ( per evitar possibles accidents) i donar-lis un nombre de guia.

-  Vam aprovar  la cessió gratuïta de la l’empresa que fa la neteja viària a l'Ajuntament de la titularitat de la  plataforma informàtica de control de la neteja viària. Es podrà controlar millor la feina d'aquesta empresa i aplicar a altres ares. Es tracta del programa GIS WK Manager de l’empresa Distromel.

- Vam aprovar la prorroga per sis mesos del contracte de la directora del museu. En aquest moment s’estan preparant les noves bases per fer una nova contractació quan acabi la prorroga. La nostra proposta de fer les corresponents oposicions per incloure a la plantilla les places dels autònoms que fa anys fan feina per l’Ajuntament xoca al 2012 amb el Reial decret ja comentat.

 - Vam aprovar la prorroga de sis mesos del contracte d'un becari a través de la FELIB del programa TUO (Titulats universitaris a l’ocupació). Les seves feines de col·laboració al museu van des de la  catalogació als projecte pedagògics.


 Avui inaguració de l'exposició del concurs “Art Jove”,  “Escultures”, de Maria Serna. A les 20 hrs. al Museu de Pollença i la mostra es podrà visitar fins al dia 29 de febrer de 2012, en horari de dimarts a diumenge de 10:30 a 13 hrs.

(Imatge i més informació a Cultura Pollença)

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb