URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Vergonya. Caça "major" a Formentor.

Alternativa | 30 Gener, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Avui publicam un nou article del nostre company Joan Ramon Bosch Cerdà. Ja sabeu que si voleu que publiquem els vostres escrits només els heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Després diran que són els excursionistes els que es carreguen la natura… aquí teniu un exemple del que suposa la caça major a Formentor, algú arriba amb el cotxet, amb una escopeta amb un bon punt de mira pega el tro i ja està... l’espectacle és trobar després amb la cabra o el boc amb un forat de bala i es queda allà enmig,és a dir, una caça feta només pel gust a matar, ni tan sols s'aprofita l'animal, molt trist al meu parer. 

Aquesta és la conseqüència de la caça major de cabres que diuen salvatges, i que venen a beure aigua de la ma dels excursionistes de simples que són, per a mi, una gran comèdia que l’únic que demostra és que no es tracta més que d’un reclam per part del hotel Formentor per fer negoci.

Articles anteriors sobre aquest tema:

Del Formentor literari al caçador.

Cala Murta. De vedats i diades

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb