URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

Alternativa | 06 Febrer, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Al primer ple d’aquesta legislatura vam dir que esperavam per part del nou equip de govern, transparència absoluta en tot el relacionat amb la gestió dels doblers públics i els vam demanar fer públic el seu acord de govern.

Al ple de juliol els vam reiterar la petició de publicar el seu pacte de govern… el batle amb to jocós ens va contestar que ens faria aquest "regal" de la publicació del seu pacte per les festes de la  patrona...

Hem tornat a fer aquesta petició pràcticament un ple si i altre també, al ple d’octubre el batle va contestar amb ironia que ens donaria el pacte de govern al proper dia i que no sabia que esperàvem trobar a aquest pacte...

Al darrer ple alguns partits van argumentar la seva votació en contra de la quarta dedicació exclusiva per la falta de publicació del pacte de govern... La qüestió és que a la comissió informativa de divendres el batle ens va dir que estava disposat a enviar-nos el pacte de govern als portaveus dels grups sempre que no el féssim públic. Va dir que primer el volien fer públic ells fent a la vegada un balanç del que han fet. Per què no ens va dir això al primer ple? La nostra resposta va ser que publicariam el pacte tot d'una de tenir el mateix i que amb aquestes condicions no el voliam. Si volen fer un acte propagandístic del que hauria de ser una cosa normal que el facin però no tenien que haver estat marejant la perdiu durant mesos.

El batle també va reiterar que no sabia que esperàvem trobar al pacte? Senyors de l’equip de govern no esperam trobar res extraordinari al pacte de govern que publiquen, per què res extraordinari és que dos partits que han fet un pacte de govern el facin públic per coneixement de tots els ciutadans i no nomes dels portaveus dels grups polítics. És la seva manca de claredat, les seves respostes al ple no complides, les que han convertida la publicació del pacte de govern en una “cosa extraordinària” el que hauria d’haver estat una cosa senzilla i immediata.

A la comissió el batle també va recordar que a l’anterior legislatura UM-UNPI i PSOE no van publicar el seu pacte de govern, però també és cert que mai van dir que el farien. Si que va publicar el seu acord de govern el PSM, sense ironies, sense cap problema i amb rapidesa. I és que quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

 No volem el pacte de govern per a nosaltres,si no pels ciutadans. A aquestes alçades i amb totes les voltes que han donat al tema ja sabem que no publicaran tot el que han pactat i que al seu pacte  van deixar molt de temes sense concretar, però els demanam  una mica de serietat i no crear polèmiques on no les havia d’haver.

Demà ple en sessió extraordinària , a les 12.00 h. a la casa consistorial:

1.- Aprovació inicial, si procedeix, del Pressupost General de la Corporació Municipal 2012.

2.- Aprovació, si procedeix, de la determinació de càrrec amb dedicació exclusiva i retribució corresponent"

 


PRESENTACIÓ DE L'ANUARI CONTRAINFO. CAT

DIJOUS US ESPERAM A LES 20:00 AL CENTRE CULTURAL DE POLLENÇA

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb