URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ni por ni culpabilitat.

Alternativa | 07 Febrer, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Ni Por, ni culpabilitat

        La gran excusa que empren  els principals  polítics, o aquells que justifiquen l’allau de retallades del nostre estat de dret es que en els darrers anys tots hem viscut per sobre de les nostres possibilitats.

         Sembla que ara no es assumible el nostre sistema sanitari, ni els serveis socials ni per suposat el sistema d’educació pública.  Sembla que la responsabilitat de la situació econòmica actual és dels funcionaris que són uns mandrosos,  del vellets que abusen del sistema sanitari i  tenen el calaix ple de medicines ( que suposo se les han receptat ells mateixos), de l’aturat que s’estima més estar a l’atur que fer feina, d’aquells inconscients que per voler accedir a una vivenda pròpia es va deixar enganar per els banquers  i es va creure que a més a més d’un pis  és mereixia un bon cotxe que amb el temps ja pagarien,  dels immigrants que venen de fora per llevar-nos la feina i aprofitar-se del nostres serveis socials  (al quals han contribuït en els anys de bonança).

        És cert que tots podem assumir una certa dosi de responsabilitat en la situació econòmica actual i millorar els nostres hàbits de consum i d’actuació. Però s’ha de ser molt hipòcrita per voler ficar dins el mateix sac a aquells que s’han enriquit  especulant en el sector de la construcció, aquells que des de els bancs han estafat a milions de persones, o  els polítics corruptes que han malbaratat els diners públics  o directament els han robat.

        Parlen de que ens viscut per damunt de les nostres possibilitats però segueixen regalant diners als bancs per que especulin amb el deute dels propis païssos.

        Parlen de lluitar contra l’atur i envien a milers de treballadors del sector públic a l’atur.

        Parlen de reformes i el que fan és copejar els sistemes educatiu i la sanitat però no s’atreveixen a lluitar contra el frau fiscal de les grans empreses ni ha demanar els poderosos que col·laborin pagant uns imposts raonables.

        El missatge que ens volen donar es ben clar- no vos queixeu que la cosa pot ser molt pitjor -, juguen amb la nostra por per justificar les retallades i que siguem nosaltres els que paguem la factura, tot això mentre ells mantenen o augmenten les seves quotes de poder.

        No són  les classes baixes ni les mitjanes les que hem viscut per sobre de les nostres possibilitats, des de l’arribada de l’euro no hem fet altra cosa que perdre poder adquisitiu, són els que vertaderament s’han enriquit de forma desmesurada, aquells que amb les seves actuacions irresponsables i  la seva condícia han provocat aquesta crisi.

        Sembla que estam en un moments històrics que segurament acabaran amb un sistema capitalista que ja no serveix.  Com és natural, aquells que s’han beneficiat d’aquest sistema és resisteixen al canvi amb totes les seves forçes, però més prest o més tard el canvi es produirà.

El futur té molts noms: inassolible per els febles,desconegut per els temorosos, oportunitat per els valents.  VICTOR HUGO.

Ple en sessió extraordinària , a les 12.00 h. a la casa consistorial:


1.- Aprovació inicial, si procedeix, del Pressupost General de la Corporació Municipal 2012.

2.- Aprovació, si procedeix, de la determinació de càrrec amb dedicació exclusiva i retribució corresponent"

 


PRESENTACIÓ DE L'ANUARI CONTRAINFO. CAT

DIJOUS US ESPERAM A LES 20:00 AL CENTRE CULTURAL DE POLLENÇA

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb