URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Resposta al senyor arquitecte

Alternativa | 13 Febrer, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

 Respecte a la instància i dues denúncies presentades per l'arquitecte municipal, sr Rafel Balaguer  contra un dels nostres regidors, en Pepe García, i el nostre coordinador, en Garci, i que actualment es troben en mans del nostre misser.

1.- L'arquitecte municipal demana que "per salvaguardar la seva integritat física que el nostre regidor,en Pepe García, sigui acompanyat per un policia municipal". Qualsevol persona de l'Ajuntament o no que conegui al nostre regidor podrà testificar que el nostre regidor mai ha tingut cap actitud violenta ni verbal ni física ni cap l'arquitecte ni cap altra persona. I per mostra un detall; el nostre regidor és un pacifista convençut, al seu dia va ser objector de consciència i va fer la prestació social substitutòria.

2.- L'arquitecte municipal la única cosa que ha de témer del nostre partit,  és la seva activitat política que entre altres coses ha qüestionat i qüestiona algunes de les seves actuacions com l'estudi que va realitzar en referència a la zona humida de l'Ullal.

Que és aquest temor i no altre el que es troba darrera de les seves denúncies i escrit el demostra la seva acusació de deslleialtat a altre funcionari per  complir la seva feina i facilitar al nostre regidor la consulta de informació pública com marca la llei.

3.- Respecte a les denúncies presentades per l'arquitecte municipal sobre comentaris apareguts al nostre blog, el mateix demostra el seu desconeixement del funcionament del mateix (atribueix al nostre regidor un control únic i total del blog)  i la seva mala fe al parlar d'anys de comentaris que afecten "al seu honor I professionalitat" quan mai ens ha fet cap comentari en aquest sentit i ara  directament ha posat dues denúncies.

4.- Estam convençuts que darrera aquest escrit i denúncies no es troba sinó l' intent per part de l'arquitecte municipal i altres persones de coaccionar-nos i aturar la nostra activitat política, cosa que evidentment no aconseguiran. Escrits i denúncies com aquesta no fan sinó reforçar-nos i indicar que anam pel bon camí.


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb