URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De la fàbrica a l'exposició del convent. Juntes de govern.

Alternativa | 17 Febrer, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Publicam la Junta de govern del  15 de novembre. respectant la llei de protecció de dades.

El 5 de gener el nostre regidor no va poder assistir a la Junta de govern i fem el resum a partir de l'acta que s'ens va enviar. A la mateixa es va informar dels informes tècnics emesos per l'arquitecte i aparelladora municipal sobre les mesures preventives a executar a l'antiga fàbrica de Ca'n Morató per obrir a la circulació el camí de ca'n Joanot.

Els operaris del'Ajuntament ja han començat a fer aquestes obres. Els cost  es passarà als propietaris. El que ens sembla increïble i totalment irregular és que aquestes actuacions no vagin acompanyades del  corresponent expedient sancionador  als propietaris de la fàbrica Can Morató pel que és una infracció molt greu a la Llei de Patrimoni; el seu deure de conservar un bé catalogat . El que significa que l'Ajuntament ha fet la feina als propietaris de la fàbrica d'estudi i solució dels desperfectes de la seva propietat sense cap sanció ni cost adicional. Una clara irregularitat i un tracte de favor. A pesar les nostres reiterades peticions, tan al ple com a la Junta de Govern, demanant al batle   l'obertura d'aquest expedient sancionador, no hem obtingut més que evasives per part  del batle. Tot plegat és un clar cas de parts i quarts.

Es va aprovar l'adjudicació del contracte de serveis per a l'elaboració dels continguts i maquetació de la cartelleria de camp corresponent al projecte Rutes de Biodiversitat per part de l'entitat GRAM ILLES BALEARS 21 S.L. per un import de 8.300 euros (IVA inclòs) mitjançant contracte menor.

Es va resolt l'expedient de responsabilitat patrimonial  i es va indemnitzar a l'anterior regidor de festes pels danys soferts als dits de la mà, al Pi de Sant Antoni de 2010(21.285,41 euros).

Es va aprovar  l'adjudicació del contracte de serveis per a la producció i inserció en medis per a la publicitat del municipi de Pollença en l'edició especial de la revista "Mallorca Guía Turística" revista que es distribueix a les tres fires internacionals de turisme 2012 (Fitur, Itb i WTM) i altres. 4.720 euros mitjançant contracte menor.

 Es va aprovar l'adjudicació del contracte de serveis per a la publicitat en medis (revista Hosteltur 2012)  que es distribueix a les tres fires internacionals de turisme 2012 (Fitur, Itb i WTM) per un import total de 4.720 euros. A la darrera Junta de Govern del 7 de febrer

Es va donar compte de resolucions d'Alcaldia de concessió de 15 llicències.

Es va donar compte de la incoació de dos expedients disciplinaris i sancionadors per infracció urbanística.

Es van desestimar diferents  al·legacions en referència a infraccions i denegacións d'autoritzacions relaciones amb l'ocupació de la via pública. (Estam a l'espera de que es presenti la nova ordenança).

Vam aprovar fer una comissió  de selecció per triar  l'exposició que es fa a l'estiu a l'església del claustre, la formaran a proposta de la directora del museu:   la directora artística de la Fundació Palma Espais d'Art, l'Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears (AAVIB), l'Associació d'artistes de Pollença (AÇA), el director del Festival de Música, i la pròpia tècnica del museu de Pollença. 

L'Ajuntament només  assumiria  la pancarta de l'entrada, les invitacions i la guardia i custodia de l'exposició.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb