URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Al·legacions al Pla Hidrològic.

Alternativa | 02 Març, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Al gener del 2007  vam publicar el primer article contra la destrucció de la zona humida de l'Ullal per part de la segona fase de la circumval·lació del port.. En aquel moment vam ser l'únic partit municipal que es va oposar i va presentar al·legacions a una obra molt impactant i excessiva. Ens agrairia que aquest fos el darrer article parlant de la protecció de la zona humida i que el proper parlés de la seva recuperació

Aquest dilluns vam registrar les nostres al·legacions al Pla Hidrològic a les que demanam mantenir  la delimitació de la zona humida de l’Ullal També demanam expressament a la Conselleria de Medi Ambient que qualsevol al·legació que es pugui presentar en referència al municipi de Pollença es resolgui amb el màxim rigor tècnic i amb fonaments científics tan sòlids, al manco, com els que justificaren la redacció del Pla que ara es sotmet a informació pública.

Una vegada que no s'ha presentat cap al·legació institucional que qüestioni la delimitació de la zona humida de l'Ullal, esperam que el Govern no s'atreveixi  a canviar la delimitació de la zona humida de l'Ullal només en funció de al·legacions particulars, amb interessos urbanitzadors a la zona, el que els deixaria en evidència.

 

 L'Ullal o Prat de l'Ullal és una zona humida litoral d'unes 11 Ha. potencials, inventariada amb rigor tècnic i fonaments científics i amb valors ecològics significatius especialment a nivell vegetal i hidrològic, que ja ha patit limitacions al seu aiguamoll potencial amb dessecacions per motius agraris, reblits per a urbanitzar (l'Hotel Pollensa Park es construí dins el prat )i  la construcció de la segona fase de circumval·lació del Port de Pollença. Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4


A la zona  hem pogut comprovar sobre el terreny que a la cartografia vegetal de les zones humides de  la zona cartografiada de sesquera (Cladium mariscus amb Phragmites), l'habitat de la qual s'inclou a l'Annex I de la Directiva d'Habitats, és menor de l’existent realment, per això també hem demanat completar la cartografia vegetal de la mateixa incorporant l’extensió real de sesquera.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb