URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

J.R i Ramon Llul.

Alternativa | 10 Març, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

 Avui publicam un article i un dibuix original del nostre company Miquel Trias (un luxe). Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

 

Ben cert que els cavernaris ens volen fer creure que la Mare de Déu nom Joana! És el que no hi ha que el cap de la caverna talaiòtica empri en Ramon Llull com a argument en la seva tasca en favor d'allò que en diu BILINGÜISME.

Bilingüisme segons el PP:  és la situació en què els forans (castellans i estrangers) no importa ni que entenguin el català, de manera que noltros hem de girar la llengua sempre seguit fins que aconsegueixin que descomparegui.


Idò això, al fenomen aquest li podríem aplicar les paraules de l'esmentat Ramon: En tenebres és significada pena e ignorància, si no fos que en el seu cas no podem parlar d'ignorància, ans de mala intenció.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb