URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ampliació de jardí a la zona de domini públic.

Alternativa | 12 Març, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

  Volem informar a tots els ciutadans de Mallorca amb propietats limítrofs amb carreteres dependents del Consell, que la direcció  de carreteres les pot autoritzar a ampliar els seus jardins a les zones de domini públic de la carretera i que després poden fer el tancament corresponent, ampliant les seves propietats.

Al mes desembre vam demanar a  la direcció insular de carreteres que obrís el corresponent expedient d'infracció al complex d'Habitat per fer un tancament que envaïa  la zona de domini públic en la carretera entre Pollença i el Port de Pollença .

Ara hem rebut la sorprenent i vergonyosa resposta de la direcció insular de carreteres (veure document)

La direcció insular de carreteres va autoritzar aquest tancament  per "salvaguardar la zona enjardinada existent" i "seguretat i conservació de la zona de domini públic" malgrat admeten que el tancament es troba dins la zona de domini públic de la carretera ( tenen georeferenciada la zona).

Per si no fos suficientment indignant la resposta; fa uns anys per instal·lar una artèria PÚBLICA PER SUBMINISTRAR  AIGUA AL PORT, igualment dins la zona de serveis de la carretera de Pollença al Port, entre els pous del Clos i el cami a Gotmar, a la vora d'Habitat, la direcció de Carreteres, després d'infinitat de tràmits, tan sols la va autoritzar de forma provisional, i per uns anys...!


O sigui, que per ampliar una zona de jardí privat cap problema, per subministrar un poble en una situació d'emergència, tots els problemes del mon!


Aquesta resposta és un clar exemple de parts i quarts i un insult a tots els ciutadans que respecten la zona de domini públic, per això farem arribar a la direcció de carreteres una sèrie de preguntes a les que esperam arribin a respondre.

- Des de quan carreteres permeteix apropiar-se la zona de domini públic de la carretera per salvaguardar jardins privats?

- El poden fer tots els veïns amb propietats al costat de les carreteres?

- En quin llei o reglament fonamenten la seva decisió?


És clar que utilitzarem les eines polítics i judicials al nostre abast per eliminar aquesta decisió clarament injusta.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb