URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aixecar el cap.

Alternativa | 14 Març, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

 A través del nostre correu el nostra amic Hans ens ha fet arribar les fotografies denúncia que acompanyen aquest article i que ja hem fet arribar al regidor responsable que immeditament va donar  l'avís per retirar el plàstic i un toc d'atenció a l'empresa de neteja viària.

 Hem de recordar que el servei de neteja viària té un cost per l'Ajuntament de pràcticament 800.000 euros anuals, una barbaritat... però es veu que no és suficient per aixecar el cap  i llevar els plàstics dels arbres. Igual cal contractar una altra empresa per fer neteja d'arbratge

 

 

 

 

Al ple de novembre ja vam demanar crear una web on els ciutadans poguessin denunciar aquelles petites coses o petits desperfectes. Aqueta eina  podria facilitar una informació molt interessant per l'organització de les feines del personal de l'ajuntament o de les empreses que treballen per ell; al mateix temps el fet de tenir a la pròpia web penjats els documents gràfics amb les denúncies corresponents seria una garantia de que les feines es fan en un ordre lògic de prioritzats i en cas contrari seria molt fàcil per als ciutadans denunciar-ho. Mentre no es faci nosaltres continuarem fent aquesta feina. 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. Aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc. Ens pots enviar les fotografies a alternativaperpollenca@gmail.comi o al nostre perfil de facebook

A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladam a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions. Entre tots construirem una Pollença millor.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb