URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Juntes de govern i Sí a la llengua.

Alternativa | 17 Març, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

  Publicam les juntes de govern de desembre, gener i febrer, respectant la llei de protecció de dades. Una feinada ingrata que fa el nostre regidor Miguel Sánchez. De fet sóm l'únic partit que publica aquestes actes, una feina que fem des de que tenim representació a l'Ajuntament. 

A més des de que formam part de la Junta de Govern fem un resum del que es tracta en les mateixes i a la nostra pàgina web teniu les actes dels plens.

La Transparència hauria de ser el fonament de la gestió pública... Ja veurem si en Rajoy compleix la seva promesa de fer una llei de transparència abans dels cents primers dies de govern.Si fa el mateix que amb la resta de les seves promeses podem esperar asseguts. Hem de recordar que sóm uns dels pocs països d'Europa que no diposa d'una llei de transparència. A Suècia ja havia  una llei en aquest sentit a 1766 i no és casualitat que sigui un dels països amb  amb menys corrupció del món. 

Junta de govern del 7 de desembre.

Junta de govern del 20 de desembre.

Junta de govern del 5 de gener.

Junta de govern del 19 de gener.

Junta de govern del 7 de febrer.

Junta de govern del 21 de febrer

Vergonyós. És el batle el que vol desprotegir la fàbrica, no l'Ajuntament. Després de no posar-les cap multa per deixar caure la fàbrica i tancar més d'una any un camí públic ara això...

 


Demà la delegació de Pollença de l'Obra Cultural Balear organitza a les 12.00 h, dins la campanya  SÍ A LLENGUA, una lectura de poemes, a la plaça Vella de la nostra vila.

Vine a defensar la llengua amb poesia i música! Aquest acte a Pollença serà un dels molts que organitza l'Obra Cultural Balear arreu de Mallorca com a actes previs a la gran manifestació convocada per diumenge dia 25 de març. 

Esperen la vostra assistència i el vostre suport.

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb