URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dinou anys governats per corruptes.

Alternativa | 21 Març, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

  Ahir vam conèixer la condemna a l’expresident Jaume Matas en el primer judici emmarcat dins el cas Palma Arena; malversació de cabdals públics, frau a l'administració, falsedat en document oficial, prevaricació i tràfic d'influències en la contractació del periodista Antoni Alemany per a la redacció dels discursos. Els 8 anys i mig de presó demanava la fiscalia per Matas se queden finalment en 6 anys, el que suposaria la seva entrada a la presó. També se li ha imposat una multa d'uns 12.000 euros, la inhabilitació per càrrec electe i la pèrdua dels honors que li corresponen com a expresident.  La sentència completa

Amb aquesta condemna l’autonomia balear ha estat governats més de la meitat de la seva història,un total de  19 anys per presidents autonòmics prevaricadors del PP, ja que al cas de Gabriel Cañellas es va provar el delicte  per prevaricació en l'adjudicació de les obres del Túnel de Sóller. Els nombrosos casos de corrupció que hem patit, tenen una categoria pròpia a la viquipèdia on comptabilitzen onze grans casos de corrupció. La societat balear hauria de fer una reflexió sobre aquesta brutal realitat

El 2004 el president Rajoy va dir “Haremos en España lo que antes hizo Matas en Baleares”

 

El 2009, l'any què va assumir la presidència del PP, l’actual president, en Bauzá va dir que posava 'la mà al foc per tots els afiliats al partit' i concretament per Jaume Matas, després de l'encausament d'aquest dins el cas Palma Arena. 

Ens han governat autèntiques màfies que o bé ens han robat directament o han cremat milions en disbauxes diverses  Ens han robat milions d’euros i una gran part dels ciutadans no reaccionen i es limiten a fer comentaris resignats com els de que “tots fan igual”, i el que és pitjor acaben votant a candidats corruptes..

Vivim en una societat malalta amb una greu crisi de valor  i el silenci còmplice i la passivitat generalitzada de la majoria dels ciutadans no ajuda. Aquesta ha estat la raó primera de la crisi.

A Pollença el projecte de l'auditori d'en Moneo ha estat un bon exemple de la bogeria dels anys passat que ens han llevat a la situació actual. Ara no tenim ni una sala multifuncional  ni  els doblers de les subvencions... ni responsables.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb