URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Gènesi

Alternativa | 24 Març, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

 Avui publicam una vegada més un luxe;  article i dibuix original del nostre company Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

La dona digué a la serp …del fruit de l’arbre que hi ha al mig del jardí, Déu ha dit que no en mengem… perquè moriríem… I la serp digué a la dona: I ca! No morireu. Déu sap prou que el dia que en mengeu se us obriran els ulls i sereu com els àngels que coneixen el bé i el mal…

Gènesi 3:2-5

Idò ha estat vera, el fruit de l'arbre del bé i del mal o de la majoria absoluta ha fet que els que en menjaren hagin perdut el seny o vista intel·lectual i facin els desbarats a balquena…la llàstima és que els que rebem som noltros.
Demà a les 18 h, a la Plaça d’Espanya de Palma.

La manifestació "Sí a la nostra llengua"  partirà a les 18.00 hores, i anirà des de la plaça d'Espanya de Palma fins al Consolat de Mar, tot passant per Oms, la Rambla, el carrer de la Riera, el carrer Unió, el Born, el carrer d'Antoni Maura i el Passeig Sagrera. La marxa ha estat convocada per l'Obra Cultural Balear, Jaume Mateu, pel Consell de la Societat Civil de Mallorca (integrat per més de 50 entitats i organitzacions socials) i per una Comissió Organitzadora integrada per l'Associació de Premsa Forana, la Federació de Música i Ball de Mallorca, la Federació d'Associacions de Veïns, els Joves de Mallorca per la Llengua, l'Associació Cultural Albopàs, el GDEM, el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, els Escoltes de Mallorca, el Santuari de Lluc, FAPA-Mallorca, el Moviment per la Llengua, el Moviment d'Escoles Mallorquines, la Unió de Pagesos, CCOO, STEI-i, UGT, CGT i el GOB. 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb