URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La senyera

Alternativa | 26 Març, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui publicam una vegada més un luxe;  article i dibuix original del nostre company Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Carta oberta al conseller  mal aconsellat

BRAVO, RAFEL:

Cada dia que passa tu i els teus vos superau una cosa que no és de dir!!!! Ara vols posar multes als directors de centres escolars que pengin un floc de senyera a la façana, perquè dius que no representa la nostra comunidat. No et vull fer contrari, però m’agradaria dir quatre mots sobre història i vexil·lologia per ensenyar qui no sap: idò has de pensar i creure que abans d’esser comunidat, aquestes illes eren regne i àdhuc estat, i que la seva bandera era aquesta que tu dius que no és la nostra, com pots veure a les Lleis Palatines de Jaume III, a les voltes de la Llotja, a la Seu etc. I encara diria més, que és l’única de les banderes amb quatre pals de gules sobre or que té tradició històrica, totes les altres amb paternines, blaus i edificis són invents moderns mal intencionats.

Ja que hi som et diré que si vols posar multes, pots començar per l’ajuntament de Ciutat que el dia de Sant Silvestre i Santa Coloma passeja aquesta senyera que segons tu no és la nostra, a més de penjar la pintura de l’home dels nassos on també la pots veure.

En Miquel des Cantó.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb