URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El 29M fem vaga.

Alternativa | 27 Març, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Com sabeu, dijous dia 29 de març hi ha convocada una vaga general a tot l'Estat per tal de tombar la reforma laboral. No fa falta tornar a explicar el perjudicial i desastrosa que és aquesta reforma (veure article). Una reforma que fins i tot el Govern diu que "no crearà nous llocs de treball", sinó que senzillament servirà per acomiadar més gent i més barat.

Per això és imprescindible que tothom es comprometi en la lluita contra aquesta reforma i la vaga general sigui un èxit. Sabem que això és complicat, però hem de tenir clar que cada persona que no va a la vaga està traïnt i "putejant" als que sí i aniran. És una falta de solidaritat que no ens podem permetre. No podem queixar-nos per "facebook" o al bar, hem d'actuar. I tal vegada podem pensar que fer una vaga no és molt efectiu, però no ens pot servir d'excusa per no fer res.

A la comissió informativa de divendres diversos partits vam demanar el canvi del dia del ple, previst pel dia 29,  però aquest canvi no va ser acceptat per part del batle i per tant els nostres dos regidors, en Pepe i en Miquel, no hi assistiran. La vaga és per paralitzar la vida normal del país i després de debatre el tema a la nostra assemble hem decidit que cal no anar al ple. Tot i no ser professionals de la política, anar al ple seria traïr les nostres idees i a tots els que sí faran vaga. 

Per això, des d'aquí fem una crida a tots els pollencins i pollencines (incloent als altres regidors) a que vagin a la vaga i participin de les diferents manifestacions i reivindicacions que hi ha programades. És imprescindible que tots ens unim i que la jornada sigui un èxit que obligui al Govern a retirar per complet la reforma laboral.

               

Si encara teniu dubtes del que significa aquesta reforma laboral, aquest és un exemple pràctic en tres minuts. Una empresa  acomiada a 12 treballadors per absentisme laboral justificat.

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb