URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Organitzadors de la Mitja Marató de Pollença, gràcies per tot

Alternativa | 09 Abril, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Uns minuts a IB3, uns minuts a Teledeporte i uns minuts canal europeu EUROSPORT són unes de les contribucions impagables que han fet el organitzadors de la “mitja marató de Pollença” pel nostre municipi. Però aquesta prova atlètica que està ja consolidada al calendari esportiu espanyol no es del gust d’alguns pollencins perquè els hi tanca la carretera del Moll i aquest any mira per on “va molestar la processó de diumenge de rams”.

Els que no participem a les processons de dijous i divendres sants, ens retirem perquè considerem que poden tenir el seu atractiu turístic i per tant, malgrat considerem que no deixa de ser una representació teatral, pot tenir un benefici pel nostre municipi, per tant nosaltres també exigim als participants dels actes religiosos que es retirin i no molestin quan s’està celebrant un esdeveniment profitós pel municipi com és la celebració de la “mitja marató” i no facin comentaris anònims per les barres dels bar i el diari local.

L’entrevista feta per Ràdio Pollença a un del responsables de la darrera edició d’aquesta mitja marató deixa entreveure que no haurà “mitja marató” el pròxim any, quan a una entrevista algú diu que un esdeveniment necessita “idees noves” és una manera elegant de llevar-se d’enmig i no tenir cap ganes de seguir amb un projecte, no seria d’estranyar que fossin aquestes crítiques les que han desmotivat als organitzadors d’aquest esdeveniment tan important pel nostre municipi. L’organització d’aquest esdeveniment necessita d’una logística molt grossa, i unes aportacions econòmiques dels sponsors, però de res serviria tot això sense un organitzadors i un voluntariat compromesos a fer feina, feina que enguany s’ha vist recompensada amb unes crítiques injustes per part d’una part de la població que no té l’exclusiva d l’ús dels seus carrers per les seves celebracions.

Animem als organitzadors, voluntaris, sponsors i tota la gent anònima que ha fet possible les anteriors edicions d’aquesta “mitja” com deuen ells, a engrescar-se amb la propera edició amb més ganes si cal.  

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb