URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Trescant pel món (CLXXIII) PP < = > Destrucció.

Alternativa | 15 Abril, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Segueix avançant aquesta maquinària destructora de cultura i medi ambient.

Contínuament s’està parlant dels despropòsits d’aquests impresentables que ens governen i no és que no hagi altra cosa de què parlar, és que les seves actuacions indignen de cada vegada a més gent.

 Si encara hi ha qualque treballador, ecologista, defensor de la nostra cultura o persona amb un mínim de sensibilitat, dels que varen votar al PP que no sàpiga perquè ho va fer,  jo els ho diria però no quedaria bé deixar-ho escrit aquí.

Després d’haver donat la confiança a aquests aprofitats sobrats de barra, ara ens toca demostrar-los que no estam disposats a suportar que ens tractin de beneits, a pesar de que amb aquesta majoria que els hi hem donat ho pareguem.

El passat dijous s’aprovà al Consell de Mallorca aquesta malifeta que converteix dues hectàrees en vint-i-una, idò... què no ha estat bo de fer?   

Els veterans que lluitaren fa 30 anys per salvar el conjunt d’Es Trenc, ara s’hi tornen a posar tot i que els hi costa creure que tornem a estar en aquest punt.

El passat dilluns hi hagué la primera manifestació que sortint de Sa Ràpita avançà un tram per la platja fins un punt on s’explicaren alguns detalls del desastre que se vol fer a la zona, digueren que hi havia unes 400 persones tot i que jo tenc una altra manera de contar i pot ser no fossin tantes però així i tot hi havia molta de gent. Va ser convocada per Esquerra Unida de les Illes Balears i ja pot donar una idea de la resposta que pot tenir quan la convoqui una plataforma de partits d’esquerra, nacionalistes,  grups ecologistes, moviments contra polítics corruptes i indignats en general. 

Tenim molt per fer, ens aniran obrint diferents fronts per a dispersar-nos i cansar-nos, ja ataquen descaradament la llengua, l’ensenyament, la sanitat, els drets civils, el medi ambient i tot el que els suposi una trava per a les seves aspiracions de poder i així tenir l’espai lliure per   especular i fer grans negocis. A Mallorca ja perillen un bon grapat d’espais amb algun tipus de protecció: Canyamel, Es Guix, Es Verger, Son Real, Ses Fontanelles, Marina de Magaluf, el conjunt d’Es Trenc i si no ho aturam molt més.

Aquestes 21 hectàrees on se vol construir el complexe hoteler de Campos, se troben darrere el port de Sa Ràpita a un lloc que afecta directament a la zona d’Es trenc i el Salobrar de Campos. Alguns defensors del projecte diuen que això serà bo per a l’economia de Mallorca perquè un hotel de cinc estrelles durà un turisme de qualitat, etc... idò en lloc de destruir més territori per què no se reconverteixen molts dels hotels que ja hi ha en establiments de cinc estrelles? No és sostenible dur més turistes a Mallorca però sí que estaria bé que les places hoteleres que ja hi ha fossin de més qualitat.    

No hem de deixar destruir més territori, ens hem de moure o pagarem les conseqüències, lluitem pel nostre patrimoni.

                                                                                     ARFV.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb