URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de govern del 3 d'abril

Alternativa | 21 Abril, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

  Perdonau el retard a aquesta secció-resum de les Juntes de Govern, aquesta setmana publicarem l'altre resum de la darrera Junta de Govern del 17 d'abri. Quan siguin aprovades i disposem de la mateixa publicarem l'acta respectant la llei de protecció de dades (una feina que només fa Alternativa des de fa anys).

 Junta de govern del 3 d'abril

- Dació de compte de resolucions d’alcaldia de concessió de quatre llicències.

- Es dona compte de la incoació de Quatre expedients disciplinari i sancionador per infracción urbanística.

- Vam aprovar tres expedients sancionadors en referència a la llei de protecció d’animals i l’ordenança municipal  d’animals domèstics.

- Dació de compte de la resolución de batlia núm 277, de 27 de març de 2012 d’aprovació del conveni de col·laboració entre l’administració de la CAIB i l’Ajuntament  per a la coordinació policial, la millora de la seguretat pública i suport a la policiá turística.

- Es van aprovar les bases per la convocatòria de la plaça de subinspector de la policia local, en comissió de serveis, amb la nostra abstenció. L’equip de govern fonamenta l’aprovació en que és una solució temporal i per la necessitat de cobrir la vacant de manera urgent. Nosaltres pensam a l’igual que el sindicat FSP-UGT dels funcionaris que aquesta plaça no s’ha cobert des del 2005 i que calia argumentar la urgència actual. Igualment per nomenar un aspirant en comissió de serveis calia una borsa de feina que no existeix. I per acabar  hi ha un contenciós administratiu pendent de resolució.

- Vam imposar a un personal laboral la sanció de set dies de suspensió d’ocupació i sou per falta greu consistent en suplantació; va portar a arreglar un motor de serrar que havia utilitzat per tasques a ca seva com propietat de l’Ajuntament. Per desgràcia el descontrol i falta d’actuacions durant anys a l’Ajuntament han donat lloc a situacions com aquesta.

- Vam aprovar la contractació d’una empresa per les liquidacions pendents de quotes urbanístisques  des de fa anys de l'UNAC 33. Aquesta feina s’hauria d’haver fet fa anys i amb personal de l’ajuntament però considerant el temps transcorregut amb la resolució dels recursos interposats contra les liquidacions emeses sense que s'hagi dut a terme i resultant necessària la seva resolució per evitar mals majors ( o sigui no cobrar res de res) ara s’adjudicarà a una empresa (Coordinadora de Gestió de Ingresos. S.A. ) Cal comprovar liquidacions emeses, notificacions, recursos interposats, situació de liquidacions, fraccionaments, garanties, passar a executiva les liquidacions i cobrar...150 euros per expedient i  17 % més IVA del que s’arribi a recaptar. No pot passar de 18.000 euros més IVA, ja que és un contracte menor.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Vam  aprovar contractació pel 14è Festival Internacional de Teresetes de Mallorca de Til Teatre Elàstic Nou S.L. 1180 Euros. Hi ha previstes dues actuacions;  11 DE MAIG POLLENÇA i 12 DE MAIG PORT POLLENÇA.

 


Intens cap de setmana d'activitats a Pollença (més activitats i més informació a l'agenda de ràdio pollença)

·   Avui i diumenge es durà a terme la Fira del Vi al Claustre de Sant Domingo.

Avui i diumenge continua la Feria de Abril  al camp de Futbol de Ca’n Escarrintxo.

. Avui i diumenge, acampada del moviment Escolta i Guiatge de Mallorca amb motiu de la Diada de Sant Jordi, a l'aparcament de la Renault. 

. Avui l’Associació Cultural U Camp de l’Oca i Racó de Tramuntana han organitzat un taller de contradansa que anirà a càrrec de l’Escola de Música i Danses de Mallorca. També hi haurà una ballada popular. És a la Plaça Major a les 17.30h i és gratuït.   

· Diumenge 22, amb motiu de la diada de Sant Jordi hi haurà Cercavila del grup de Caparrots i Gegants de l’Esbart de Sant Jordi, acompanyats dels Xeremiers Orats . Sortiran a les 19h de la Plaça Vella i passaran per Sant Jordi, Tito Cittadini, Reina M. Cristina, Sant Isidre i Plaça Major.

·                   

Imatge i més informació a l'Associació de vi primitiu de Pollença

 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb