URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Llegir ens fa més lliures

Alternativa | 23 Abril, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Avui dia internacional del llibre us recomanam unes quantes editorials i llibres per comprar, podeu completar la llista als comentaris.

Edicions el Moixet Demagog – Grup d’estudis llibertaris “els oblidats”  Aquesta petita editorial, autogestionada i llibertària, que funciona sense subvencions i sense ajudes de cap tipus, mereix un reconeixement de tots els que creiem que només amb la cultura i amb el coneixement, el saber, l'home serà lliure. Títols que destacam sobre Pollença, dels que hem parlat i hem presentat.

-  "L'Adelante, un periòdic anticaciquil i d'esquerres"  de Pere Josep Coll;

- "Art/artesania a les preson feixistes" i coordinat per en Pere de la Punta i en Pepe Garcia.

- “El camí de Ternelles. Història, natura, problemàtica, tancament i excursions per un paratge inoblidable", de Joan Ramon Bosch i Pere Josep Garcia. Amb il·lustracions de Xisco i Ramon Provençal.

I el recentment presenta a abril de República i on trobareu informació sobre Pollença i els pollencins llibertaris: Els Invisibles. Diccionari de militants, organitzacions i sindicats llibertaris de les Illes Balears. Volum 1: Mallorca. 1869-1952. »

A més a més:

- “El Gall Editor” / “Ediciones Sol de Ícaro” a la seva oficina a la placa ca les Monnares 19 avui podeu trobar els seus llibres amb descomptes especials. Una bona compra seria si encara no el teniu; No eren blaves ni verdes les muntanyes  Josep Muntaner Cerdà, Josep.

 I avui també és un bon dia per comprar "Una altra vida" de l'enyorada Xesca Ensenyat.

 

 A més recordau que fins demà podeu participar a l’intercanvi de llibres que han organitzat entre l’Associació Lleure Actiu i la Biblioteca de Pollença, podeu dipositar els vostres llibres, indicant-hi el vostre nom i llinatges a unes bústies repartides per diferents punts de Pollença i el Port (Can Moixet, La Birreria, Ca’l Capellà, 1550, Poliesportiu de Pollença i Port de Pollença, Club Pollença Cultural, CP Port de Pollença, CP Miquel Capllonch, CP Joan Mas, CP Costa i Llobera, CC Monti-sion IES Port de Pollença IES Guillem Cifre de Colonya, Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya, Ajuntament, Move4 Centre Cultural Miquel Capllonch i Mar Dolça.)

  Després, el dissabte 28 d’abril entre les 10 i les 13 h. en els Jardins del Convent, es podran triar tants de llibres com s’hagin aportat.

Altres editorials que ens agraden:

- Traficantes de sueños.

- Virus editorial

- Atrapasueños

- Editorial hiru.

- Akal

- El viejo topo

- Editorial hacer.

- Txalaparta.

- Reino de Cordelia.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb