URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta 17 d'abril 2012

Alternativa | 24 Abril, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui publicam un resum de la darrera Junta de Govern . Quan siguin aprovades i disposem de la mateixa publicarem l'acta respectant la llei de protecció de dades .

- Dació de comptes de resolucions d’Alcaldia de quatre llicències.

- Vam aprovar 18 expedients d’infracció de la ordenança d’ocupació de la via pública. Sembla clar que enguany no s’aplicarà la nova ordenança d’ocupació de la via pública. Quatre expedients sancionadors per la comissió d’infraccions administratives de l’ordenança municipal de la neteja de les vies públiques i de la recollida de residus sòlids urbans. I tres per la comissió d’infraccions administratives de l’ordenança municipal d’animals domèstics.

- Vam estimar les al·legacions presentades per una ciutadana i arxivar el seu expedient sancionador per la comissió d’una infracció a l’ordenança de publicitat dinàmica... Increïble, uns policies havien denunciat a aquesta ciutadana per repartir fulls contra la presència d’animals en circs. Qui pot confondre la llibertat d’expressió amb “repartir publicitat dinàmica”?  Sort que hem presentat al·legacions demanant llevar l’article 26 de la nova ordenança; “Realitzar qualsevol manifestació o activitat que pugui molestar o ferir la sensibilitat dels vianants. “ i altres similars.

- Vam aprovar les propostes de la regidora de cultura:

- Proposta per  inventariar Can Llobera que conté un valuós patrimoni moble que encara no s’ha inventariat (7.800 euros). Per comprovar o no els remors sobre el possible  l’ expoli que ha hagut a Can Llobera vam demanar que també es faci la comparativa entre el que ara tenim a Can Llobera i el que havia en el moment de la compra. Aquesta feina també es farà.

- Proposta pagament conferenciants curs d'història. Pagar a cada un dels conferenciants relacionats 120 €, en concepte de dietes i  desplaçaments per realitzar les respectives conferencies a l’esmentat curs d’Història; la  qual cosa suposa un total de 1.080 €.

- Proposta conveni manteniment programa MUSEUM PLUS (comprat pel Consell), programa mitjançant el qual fem l'inventari dels objectes del museu: 145€/primer any.

Vam aprovar la proposta del regidor de joventut de concedir el permís pertinent per dur endavant el Camp Sant Jordi que s'ha fet aquest passat cap de setmana.

           

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb