URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Conans

Alternativa | 05 Maig, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Un regal més del nostre company Miquel Trias que es troba més actiu que mai . Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Amigues i amics, salut i feina:
Per ventura els més joves de vosaltres no haureu sentir rallar de les heroiques defenses, com ara l'alcàsser de Toledo, el quarter de la Muntanya etc, tant abundoses  a la història de les Espanyes, i els més granats les haureu oblidat.  Per si de cas jo us vull posar davant els ulls  un exemple que és ben fresc: la defensa a ultrança de la llengua castellana —fixau-vos que aquí no solen dir espanyola— que en Boscnan i els seus galifardeus fan contra la xurma catalanesca de totes les escoles de les illes orientals d'Al-Andalus, de moment Balears. I per tal que us faceu idea de com ho són de valents aquests defensors, aquí teniu un burot que ho mostra clarament: després de veure's obligats a suprimir el català de les pel·lícules de PP3, s'han tancat en el seu castell emparats per l'esperit patriòtic i malavegen a safalcar les hordes separatistes.
Tanmateix voldria que ens diguessin qui i on ha obligat a parlar català fora de la classe de català…perquè si volen exemples de les vegades que aquest mes ens han obligat a parlar castellà n'hi podem mostrar un fester.

En Quel malsufrit

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb