URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

ORNITHOLOGICAL TOURISM CENTER LA GOLA

Alternativa | 08 Maig, 2012 21:39 | facebook.com twitter.com

  At the last  plenary  the motion we presented together with CiUi and ERAM concerning  the re opening of the ornithological tourism center in La Gola was approved,but as in the day of today it is still closed.

The Center was initially  opened in 2010  aiming  on the ornithological and naturalistic values ​​of our municipality

A pioneering initiative which, among other things made ​​possible to recover “ La Gola” today a green zone that has been visited by ornithologists  from all  parts of  Europe specially from Great Britain already in the 1970.

In 2011 the  ORNITHOLOGICAL TOURISM CENTER LA GOLA  was visited by 5823 people registered in the season, and 53% of visitors were British. The largest volume of visitors was recorded during spring and autumn ( the tourist off-season) May of 2011 saw the highest number of visitors to the center  about 1,400 people. Therefore it is important to open the center this month of May as announced in the press.

But the center has to be opened in the same conditions as before.The company who managed the center last year in addition to open  the center maintained a blog and a  Facebook profile keeping everyone informed  in three languages ​​(Catalan, Spanish and English). the Centre has  also  informed about the  ornithological values of our island contributing to attract a different type of tourism. Activities have been offered to the general public and  to schoolchildren in particular. This center has also provided material and information to the  International Ornithological Tourism Fair in Extremadura. In addition, the center has done a great job,also educational and has  registrated 70 different species of birds in “ La Gola”

We cannot afford to lose this important asset with a small cost if we really want to have a tourism also on low season.You can

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

read more on  the still exisiting website:    http://www.wix.com/in4576/la-gola2#!__english.

 

Una gran festa.

Alternativa | 08 Maig, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

        Darrerament tinc la sensació, pel que sent en alguns mitjans de comunicació i per les explicacions d’alguns polítics per justificar les retallades, que durant els darrers 25 anys he estat vivint a una altra dimensió o a un altre planeta.

        Resulta que mentre jo divagava, qui sap per on,  aquest país era una gran festa. No sé si ho sabíeu, però fins fa poc les farmàcies regalaven els medicaments en una gran orgia de tot inclòs, als pensionistes no els hi calia més que demanar-ho per poder accedir de forma gratuïta a tot tipus de substàncies estupefaents amb les que arribar a una altra dimensió. A més a més els hospitals eren uns hotels de luxe on al·legant un simple mal de cap et deixaven una habitació per passar la nit; no en parlem  en el cas de les persones immigrants, aquestes tenien suite de luxe.

        En aquest país els estudiants desaprofitaven el temps en els bars i cafeteries de les universitats, tot això sense pagar un duro de matrícules i on era igual aprovar o no, perquè les beques es repartien indiscriminadament.

        En aquest país els treballadors i treballadores tenien unes condicions laborals totalment desorbitades, cobraven uns sous desmesurats i el qui no volia treballar simplement s’apuntava a l’atur sense necessitat d’haver cotissat res i automàticament rebia un sou que el permetia viure en l’opulència.

        No sé si ho sabíeu, però aquesta gran festa no era gratuïta, aquesta gran festa es pagava amb l’esforç, suor i, sobretot, les llàgrimes dels grans banquers (que just arribaven a final de mes), de la classe política (que ha treballat incansablement sense cap tipus de privilegi i sense pensar en cap moment en els interessos propis i dels seus amics), de les grans multinacionals (obsessionades en el bé comú, tot i les pèrdues econòmiques)... Ah!  i dirigides per la Casa Reial (símbol inqüestionable d’austeritat, honestedat i transparència).

         Aquests grans herois són els que han possibilitat fins ara que la guarda de treballadors i estudiants vividors, de pensionistes “yonkies”, d’immigrants golafres... haguem pogut gaudir fins ara aquesta gran festa, de la qual ara en patim la ressaca.

ytumas.wordpress.com

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb