URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Alternativa pel bon camí.Urxella 27.

Alternativa | 18 Maig, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Aquests dies estam repartim pel municipi el número 27 de la nostra publicació de paper Urxella. Una publicació que fem principalment per arribar als ciutadans que no tenen internet. Fa anys que fem aquest esforç de fer una publicació en paper amb una periodicitat de tres-quatre mesos. No tenim còpies per tothom i us demanam si us ha arribat i ja l'haveu llegit que la passeu a un altre ciutadà o la deixeu a un lloc públic on més gent la pugui llegir. Gràcies

Aquest és l'article de la portada.

ANAM PEL BON CAMÍ.

   Portam ja molts mesos de legislatura i això ens permet fer una valoració de la situació política actual. El canvi de govern municipal ha fet millores pel que fa a gestions com els pressuposts o l’accés a la informació i participació de l’oposició a la presa de decisions, però evidentment  les coses es poden millorar i és el nostre deure, com a primer partit de l’oposició,  incidir i insistir en el que pensam que és prou millorable.

     A l’equip de govern li està faltant valentia en algunes decisions com la de tornar a posar la font de la plaça al lloc que li correspon (on ha estat més de cent  anys). Igualment haurien de defensar sense dubtes el caràcter públic del camí de Ternelles o la zona humida de l’Ullal. Cal obrir el corresponent expedient sancionador als que deixen caure la fàbrica i han tingut tancat el camí de Can Joanot durant més d’un any (la fàbrica és un bé catalogat i ara el batlle  vol declarar que està en ruïna per demolir-la, oblidant el seu deure de conservar i protegir el nostre patrimoni i fent un favor als propietaris que no se n’han cuidat).

     Un altre tema on fa falta valentia i  fer canvis és el del personal de l’Ajuntament. S’ha anomenat un nou càrrec de confiança a dit (un cap de serveis), quan el que s’havia d’haver fet era convocar proves selectives i donar opció a altres persones a ocupar aquest càrrec. Cal que d’una vegada s’acabin les parts i quarts dins l’Ajuntament i que la gestió del personal es faci des dels criteris d’igualtat, transparència i lliure concurrència.

     Per altra banda, a Alternativa estam prou satisfets del nostre resultat electoral  que ens  ha convertit en la  tercera força política del municipi, també hem incrementat la nostra capacitat de fer feina i informar als ciutadans al nostre bloc Urxella. La nostra feina política s’ha multiplicat aquesta legislatura i, com podeu veure a aquesta mateixa revista, intentam complir amb els nostres compromisos i seguir essent coherents amb nosaltres mateixos.

     Segurament això ha fet que siguem amenaçats per denúncies dels personatges que sempre han tingut tracte de favor i vinculacions amb el poder a aquest poble i que nosaltres no ens cansarem de denunciar públicament. A anteriors amenaces de denúncies, com les del president de l’AAVV del Port (per la nostra denúncia del tracte de favor de l’Ajuntament al mateix) o d’Arguta S.L. (per la nostra denúncia  de parts i quarts en la compra d’aigua a la mateixa per part de l’Ajuntament), ara se li suma la de l’arquitecte municipal.

    L'arquitecte ha denunciat al nostre regidor i al nostre coordinador (a més d’altres persones anònimes), per informacions i comentaris publicats al bloc Urxella i, a més a més, demana al batlle que actuï contra el nostre regidor, el reprovi i que el nostre regidor sigui acompanyat per un policia municipal per salvaguardar la seva integritat física.

     Aquest senyor té el dret a denunciar el que vulgui. Nosaltres pensam que el que veritablement hi ha darrera és la nostra feina envers l'estudi que va realitzar en referència a la zona humida de l'Ullal, que la posava en perill d’urbanització. Així mateix, qualsevol persona que conegui al nostre regidor podrà testificar que mai ha tingut cap actitud violenta, ni verbal ni física, ni cap a l'arquitecte ni cap a cap altra persona.

     Estam convençuts que darrera aquest escrit i denúncies no es troba una altra cosa que l'intent per part de l'arquitecte municipal i altres persones de coaccionar-nos i aturar la nostra activitat política, cosa que evidentment no aconseguiran. Escrits i denúncies com aquesta no fan sinó reforçar-nos i indicar que anam pel bon camí.

Si voleu veure o descarregar: Urxella 27 (pdf)

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb