URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No a la violència, inclosa la polítca

Alternativa | 22 Maig, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

  Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias, molt indicat per un dia com avui que ens visita el president del govern, el senyor en Bauzá.  Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com  

Estam aborronats del que està passant a Mallorca: què és això d’esbroncar i barrejar i àdhuc apedregar els polítics que hem votat i què ens mereixem? Com a mallorquins condrets i assenyats ens hi hem d’opossar… sinó com acabarem? On és el nostre servilisme ancestral cap als poderosos? On és el nostre esperit de cans erugats? Què es pensa aquesta gent, creure és criança, si no feim el que ens diuen els senyors i els seus missatges no ens defensaran com han fet fins ara, i chi lo sa…se’n duran els seus negocis o tornarà el Moiment. Idò som-hi, si no voleu acabar vivint a una barraca i menjant garroves o emigrant com un temps, ja vos podeu apuntar a l’acte de desgreuge digital que ve amb aquest missatge.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb