URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Resposta al president del Parlament.

Alternativa | 02 Juny, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

L'Assemblea de Professors de l'IES Guillem Cifre de Colonya respon a les declaracions del president del Parlament Senyor Pere Rotgers a IB3 després dels incidents a la visita del president Bauzà a Pollença.

Això és el que va dir tot un president del Parlament (veure notícia IB3):

RESPOSTA AL SENYOR PERE ROTGER PER LES SEVES DECLARACIONS A IB3

L´assemblea de professors de l´IES Guillem Cifre de Colonya de Pollença vol fer-li arribar alguns comentaris i un petit exercici d´avaluació com a resposta a les seves manifestacions emeses a IB3 el dia 24 de maig en el reportatge sobre les pitades que va rebre el president senyor José Ramón Bauzá en la seva visita a Pollença. Deia vostè a l´entrevista:

 Aquí hi ha gent que manipula, que manipula a la joventut... vull dir clarament que nins de 14 anys,15 anys, 16 anys d'instituts... bueno si no hi ha qualcú darrera que les empegui això no se duria a efecte.

En primer lloc volem dir-li, senyor Rotger, que a rebre el senyor Bauzá hi havia molta de gent, unes 300 persones, i era gent de totes les edats, tot i que IB3 curiosament sols enfocava el raconet on hi havia els joves. També és cert que hi havia molts de guàrdies civils, un 30, és a dir un guàrdia civil per cada 10 manifestants (per cert una ràtio molt més baixa que la que tendrem a les aules el proper curs).

Davant aquestes manifestacions, li proposam un exercici: oblidi el seu càrrec, oblidi la seva afiliació política, oblidi que des de fa molts d´anys viu de la política, oblidi els seus interessos particulars i faci un exercici mental de viatge en el temps i retorni vostè al seus 16 anys, i recordi... recordi el que sentia llavors quan pensava que qualcú havia trepitjat els seus drets (fos o no fos cert), què sentia quan pensava que els que manaven no ho feien bé (tenguessin o no tenguessin motius), recordi si llavors tenia prou autonomia per pensar per si mateix o necessitava que qualcú l´alliçonàs, recordi si llavors necessitava qualcú per defensar els seus pensaments es bastava per si mateix. Senyor Rotger: llevi´s la corbata i l´americana, torni als seus 16 anys i recordi com era.

Tal volta llavors podrà entendre per què els joves de 16 anys d´avui, joves al cap i a la fi com els d´abans, es volen rebel·lar contra un govern que està posant en perill un dels pilars bàsics de la nostra societat, l´educació, i que està posant en perill el seu futur.

Després posi´s nota. Avaluï la idoneïtat de les seves paraules que no fan més que encalentir els ànims en una societat que necessita dels seus polítics mesura i temperança, seny i prudència... i, sobretot, polítics que vulguin escoltar, encara que a vegades sigui a crits.

No es preocupi, senyor Rotger, tant si ha aprovat com si ha suspès s´haurà de tornar a examinar d´aquí a tres anys. Llavors aquests joves que avui vostè menysprea ja podran votar, a veure què els dirà quan cerqui el seu vot. Els dirà que són gent manipulable? ?

Assemblea de professors de l´IES Guillem Cifre de Colonya. Pollença.

Tueldús (Tomeu Segui i Ferran Aguiló) Vuit i nous al diari Última Hora . 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb