URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Club Tenis Eu Moll, bons resultats amb pocs recursos

Alternativa | 08 Juny, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Recentment  hem sabut que les cadets femenines del Club Tenis Eu Moll varen aconseguir el títol de campiones  de Balears per equips, a aquest èxit  s’han de sumar els següents

·      Un subcampionat de Balears per equips (infantil femení).

·       Tres campionats de Mallorca per equips (infantil i aleví femení i cadet masculí de segona categoria).

·      Dos campionats de Mallorca individuals femení.

·      El títol de campiona del MARCA JÓVENES PROMESAS de Castelló, per na Marina Vicenç.

·      Varis títols a torneigs com a Campanet, Felanitx, Santa Ponça... Tot això quan encara són a meitat de temporada.

         És evident, per tant, que cal reconèixer la gran feina que està realitzant aquest club que compta amb uns 25 federats, uns 50 nins inscrits al Consell de Mallorca i, a més a més, uns 15 adults. No és gens fàcil aconseguir aquets resultats quan s’és un club petit d’una localitat com és el Port de Pollença, que per la seva localització geogràfica és complicat rebre nins i nines de fora del municipi.

        Tot i això ara per ara no tenen la tranquil·litat de poder competir a les pistes del poliesportiu del Port, ja que aquestes no reuneixen les condicions mínimes exigides per la federació, apart que per poder competir com a club i organitzar torneigs cal tenir un mínim de tres pistes i el pitjor és que les dues pistes actuals estan en unes condicions pèssimes. A la mala elecció de la superfície de la pista, hi cal afegir el seu manteniment i la utilització de material no adient i perillós en unes instal·lacions públiques.

         Ja vàrem explicar a diferents articles el cas de les pistes de Duva, un vertader desgavell de la legislatura passada. Pensem que era raonable no seguir amb les condicions de Duva, però al mateix temps creiem que no és de rebut tenir unes pistes en aquestes condicions, i no ja sols per al club de tennis, sinó per la resta d’usuaris que les lloguen. Tampoc sembla lògic que tenint dos poliesportius cap dels dos disposi d’unes pistes de tennis aptes per competir.

        Sabem que des de l’Àrea d’Esports s’està mirant de canviar la superfície, però tot això posa de manifest el problema estructural i és que en els anys de bonança es va créixer en número d’instal·lacions sense preveure els recursos per poder gestionar i mantenir les mateixes. Especialment penosa és la situació del Poliesportiu del Port que no es pot mantenir en la situació actual. Ara tot i la complicada situació econòmica cal treballar per una millor gestió i manteniment de les nostres instal·lacions i això suposa     inevitablement destinar-hi més recursos. 

Ara es troben un poc millor tot i que es  impossible entrenar  i tampoc es poden 
llogar.

 

 

Més fotografies a l'enllaç.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb