URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Assemblea de socis de l’Àrea d’Esports i Òrgan Consultiu Autònom

Alternativa | 18 Juny, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Després de les passades eleccions i una vegada vaig saber qui era el nou regidor d’esports, em vaig dirigir a ell per parlar i presentar-li les propostes que presentàvem al nostre programa. La resposta va ser positiva i fruit d’això hem tingut dues reunions en les que hem concretat dues propostes.

        En primer lloc, es crearà una assemblea anual dels socis de l’àrea d’esports (els clubs també s’han d’associar), on s’explicaran les línees d’actuació, es presentaran els comptes, s’explicaran les problemàtiques i s’escoltaran els problemes que els socis i els clubs vulguin exposar. Aquesta iniciativa facilitarà que tots els socis i entitats esportives puguin accedir a la informació que desitgin i al mateix temps siguin conscients dels problemes d’altres clubs i entitats, així entre tots serà més fàcil trobar les solucions adequades.

        L’altra iniciativa consisteix en la creació d’un Òrgan Consultiu Autònom (OCA), format pels Llicenciats, Diplomats i Tècnics Superiors en Educació Física del municipi. Aquest OCA estudiarà les diferents problemàtiques i les necessitats en matèria esportiva del municipi i aconsellaran al tècnic i al regidor d’esports. Considerem que aquest és un òrgan molt interessant per aprofitar el potencial humà del que disposem a Pollença relacionat amb el món de l’activitat física i que pot evitar caure en la improvisació a l’hora de desenvolupar la política i la gestió esportiva. Com a llicenciat en A.F. i Esport, aquest òrgan suposa l’oportunitat, no tan sols de exposar les propostes pròpies, sinó que a més a més permet compartir i debatre amb altres companys, amb l’oportunitat d’aprenentatge que això suposa. Sols esper que aquesta iniciativa tingui una bona acollida per part de la majoria de llicenciats.

        Aquests dos òrgans tenen un caràcter consultiu i deixa en mans dels responsables de l’Àrea d’Esports, de l’Equip de Govern i del Ple la presa definitiva de decisió, però sens dubte facilitarà la participació ciutadana i la transparència.

        Tant personalment i com a membre d’Alternativa, vull aplaudir la bona predisposició en que des de l’Àrea d’Esports s’han acollit aquestes dues propostes i esperem que siguin el més profitoses possibles pel nostre municipi.

CONVOCATORIA PER LA CREACIÓ DE L’ORGAN CONSULTIU AUTÒNOM DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT. (O.C.A.A.F).

Dirigida als Llicenciats, Diplomats i Tècnics Superiors en EF nascuts i o residents a Pollença.

Primera Reunió: Dimarts 26 de Juny de 2012 a les 20 h.

Lloc pavelló Municipal d’ Esports.

Objectius de l’ O.C.A : Aprofitar el potencial humà dels especialistes en EF per assessorar als tècnics de l’Àrea d’Esports, estudiar, analitzar i proposar solucions als diferents problemes en matèria esportiva i crear projectes de futur.

Ordre del dia:

1. Explicació de la proposta de la creació de l’ O.C.A .A.F .

2. Definir les competències de l’O.C.A.A.F.

3. Debat Intern i propostes de funcionament.

 

 


Avui  es realitza el judici a les quatre persones independentistes acusades pels aldarulls de la manifestació de la Diada de Mallorca de l’any 2010. Davant aquest intent de criminalització i d’aquesta farsa política, s’exigeix l’absolució per als quatre joves i es fa una crida a tot el suport i solidaritat possible. La CUP (Candidatura d'Unitat Popular), Alternativa per Pollença i Bloc per Felanitx donam suport i demanam l'absolució pels quatre independentistes mallorquins encausats.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb