URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Rescat

Alternativa | 21 Juny, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

  Avui doble ració del nostre amic en Miquel Trias, al que demanam disculpes ja que no podem publicar al ritme que reflexiona i dibuixa. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

En temps de retemps i un qüern més, si volíem trobar mentides grosses, podíem anar a les Rondalles d'en Jordi des Racó, on n'hi havia d'insuperables Com ara aquesta d'en Joanet i els set missatges:  si a l'hort de Vostra Reial Altesa hi ha una col tan grossa, vos faç a sebre que a ca-nostra hi ha una caldera tan gran, que l'altre dia la varen haver d'estanyar, i varen haver d'esser set-cents calderers, i cada un picava amb el seu martell, i per fort que picassin, no se sentien ni es veien un amb l'altre. Però això era antany, ara la caverna política ens ha passat a damunt, negant l'evidència del que tenim davant els ulls, com aquesta del rescat que faria riure si no fes plorar, i si encara els cresqués el nas com a en Pinocchio…

 

 

 

La valentia dels nostres polítics contrastant les tempestes econòmiques que ens cauen damunt és un exemple per a tota la ciutadania, com Leònides davant els perses a les Termopiles, els regidors de ca nostra ens portaran a la victòria i a la riquesa…o era la pobresa i la mort? ara no me recorda. 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb