URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

AVUI A LES 20:00 US ESPERAM A LA PLAÇA MAJOR DE POLLENÇA.

Alternativa | 29 Juny, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

  La Plataforma Contra les Polítiques de la Por (formada per ciutadans, partits polítics, diferents col·lectius entre ells Indignats Pollença) us convocam per protestar contra la política  retallades i repressió contra les protestes  que estan portant a terme els governs del PP. Avui a les 20.00 h. hi haurà una concentració-cassolada  a la Plaça Major de Pollença.

Segur que tots us haveu queixat amb els amics de les retallades del PP, de les seves pujades d'impostos als de sempre, de les seves ajudes als bancs i no a les persones... Ara teniu l'oportunitat de fer visibles aquestes queixes amb un petit esforç. De manera legal, pacífica i sorollosa podeu fer pública una mínima part de la indignació que us provoquen les  polítiques de retalls i repressió del PP.

Per l'educació, per la sanitat, pels serveis socials...Us esperam.

Per què hi ha molt de raons per protestar, per exemple: 

Tots els centres escolars de Pollença han patit importants retallades. Per exemple al curs vinent a l’Institut de Pollença hi haurà onze professors menys, i el seu pressupost de manteniment de  l’Institut es veurà greument reduït (un 21%).  A més a més a principi d’aquest curs es va llevar una plaça del personal de neteja i una plaça de conserge fa uns dies.  (A la continuació d'aquest article teniu la carta aprovada pel claustre de professors referent a aquestes retallades). 

Si parlam de salut; els centres de salut redueixen l’horari de consultes . Abans estaven oberts fins a les 21h i ara tancaran a les 17:30h. Això vol dir que es podrà passar consulta tan sols fins a les 16:30h.  Al Port de Pollença funcionarà cada dia fins a les 15h llevat dels dilluns que s’obrirà fins a les 17:30h.

De moment a Pollença no hi ha retallades de personal perquè aquest ja era escàs i insuficient.

 També s’han notat molt les retallades en el material de ús diari, la qual cosa dificulta la qualitat del servei sanitari.

 Les infraestructures sanitàries ja eren precàries abans i la cosa s’agreuja per la concentració de les consultes al matí. Manquen equipaments bàsics com un simple lloc on els metges de guàrdtes mesures suposin realment un estalvi ( exemple abans quan el metge de guàrdia sortia abans de les nou quedava un altre metge degut en el torn de capvespre, ara al capvespre queda el metge d’urgències no pot quedar tot sol perquè en cas de sortir ha de quedar qualcú, això suposa posar un suport)  

  Tan a sanitat com a educació la manca de informació i la improvisació constant amb noves mesures cada poc temps  provoca inseguretat en els professionals ja que no els permet una bona planificació. No es reb informació interna i molt de cops les noticies arriben per la premsa.  

 I quan s'ha protestat de manera majoritàriament pacífica...s'han posat multes de 3000 euros . Multes imposades per una  delegació de govern dirigida per l'investigat  pels seus propis subordinats pels pressumptes delictes de malversació, prevaricació i frau. 

 Avui no et quedis mirant, uneix-te!!! Casserolada a la Plaça Major de Pollença, 20.00 h. pels nostres drets i els dels nostres fills i filles!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb