URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Polítics a escola

Alternativa | 14 Juliol, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Això era i no era

Un estat de tercera

Que de rodolons

Se n’anava a fons

Gràcies als polítics bergants

Que tudaren els llenegants

Mirau que en fa de temps que ho diuen: Espanya necessitarà un rescat, hi haurà un rescat prest o tard, Espanya és massa gran per esser rescatada, Espanya inexorablement serà arrossegada a la insolvència, Espanya serà la primera a abandonar l’euro…

Idò ara ja hi som, i els polítics que fan? Anar a les palpentes, dir dois, desbarats i tudar els pocs doblers que queden en despeses polítiques*, mentre d’Europa no els perden de vista. Amb això demostren que no rasquen bolla en qüestions d’economia, que demostren inutilitat o mala idea o ambdues coses; seria millor que dimitissin en massa o tornassin a escola, veiam si aprenien res.

* Mirau en Tut-Ankh-Ramon i en Felet el Mestret que, per conveniència, estalvien el sobre de les votacions del seu Kongress i tuden doblers enviant cartes als pares per aconseguir que els xics no estudiin en català; ja ho val, tant bo de fer que ho va tenir en Franco per prohibir-ho i ells han de fer l’ullastre esbrancat per un resultat pobre; és que em fan llàstima, pobrets…

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb