URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Consell d'administració d'EMSER i 2.

Alternativa | 16 Juliol, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Continuam informant del Consell d’administració d’EMSER.

5, De la informació de la gerència,

- Vam parlar  del taller de manteniment de vehicles– i subministrament combustible  de tot l'Ajuntament i del perill de que no es compensi realment a Emser. Ens van mostrar les xifres i els càlculs que s’han fet i semblen correctes, de moment s’han facturat 181 hores a l’Ajuntament (13.000 euros) i s’ha tingut en compte. S’ha estalviat una bona quantitat d’euros al poder comprar oli i gasoil  en quantitats importants (estalvi de 8-9 cèntims cada litre), poder utilitzar recanvis de segona mà... També es controla millor la despensa en combustible dels vehicles municipals.

- Sobre Arguta es va informa de la seva “oferta”; un pou al costat del clos; diu que pot donar 200.000 m3 a l’any i només demana el primer any la instal·lació de les màquines precises (12.000 euros).  Una vegada més Arguta fa de intermediari sense demostrar tenir cap títol o concessió del pou. Es va rebutjar l’oferta i es va dir que en cas de trobar necessari el pou es negociarà directament amb els propietaris.

 

- Proposta contractació de serveis, S’inicien els procediments per la contractació mitjançant negociat de l’analítica d’aigua i assessoria fiscal  pers més d’un any.


Vam demanar per  les diferents denuncies dels delegats, i el compliment de les prescripcions de la Inspecció de Treball, d'acord amb el conveni col·lectiu.
La regidora va contestar que s’estan complint, el tema que de les taquilles és l’únic que tardaran una mica més però estarà solucionat durant aquest estiu.


Vam demanar com és que aquests darrers mesos, s'han contractat de forma indefinida diverses persones sense que s'hagi fet cap prova, o no han respectat el cridar opositors que havien aprovat però quedat sense plaça. Van contestar que és tractava d’un  
contracte d’obres i serveis i altres casos eren contractes de cinc mesos per substituir baixes.

Vam demanar si es pensava fer promoció interna de la plaça d’encarregat de la recollida de fems, de capatàs del mateix servei , i una d'oficial de 1ª d'aigua. Ens van respondre que no pensen fer-ho ja que pensen que no són necessaris ja que durant anys s’ha funcionat sense aquestes places. Aquestes places es troben ocupades interinament i posats a dit. D'acord amb el conveni, s'haurien de ocupar efectuant proves col·lectives, i amb una titulació avinent.

Precs i preguntes.

- Com està la conducció a la Cala, i com esta la concessió, i si se garanteix la qualitat i la quantitat a la Cala, també a l'estiu.

Aquest estiu tot continuarà igual però es pensa fer la rescissió de contracte (esperen poder fer-ho abans de final d’any) i  la idea és que l’estiu 2013 el subministrament ja l’hagi rescatat l’Ajuntament
 
- Com estan les dades respecte a l'aigua que es perd per fuites i perdues.

S’han rebaixat a un 20% i es continua fent feina.

- Respecte a la petició de posar en marxa el dipòsit de Can Sionet.

Van dir que era molt costós ja que s’ha de canviar bombes, tapaderes... I que pensen desmuntar tota la seva part mecànica. Vaig insistir en que no es donava el servei que corresponia als habitans de la part alta de Pollença... Res...

- Vaig demanar pel deute de l’Associació de Veïns i per la no connexió de l’aigua de les dutxes de les platges del Port. Cada concessionari quan s’ha anat ha deixat sense pagar un deute amb EMSER.

El gerent va explicar que mentre no es pagui el deute pendent  no es farà la connexió.

- Vaig insistir en l’accés a la canonada de Ternelles.

El gerent va dir que es podia fer sense grans problemes.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb