URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No volies PP amic meu

Alternativa | 17 Juliol, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

(En castellano en el blog de Miquel Sánchez Vives)

Pollença, a 17 de juliol de 2012

Benvolgut amic meu:

El mes de maig de 2011 et vaig comunicar que em presentava a la llista d’Alternativa per Pollença a les eleccions municipals, quan et vaig demanar el vot per la meva llista ens vares dir molt seriosament que el teu volt seria pel Partit Popular. Les motivacions que tenies per donar el teu vot als populars era que mentre la dreta donava feina, l’esquerra tot just demanava drets i utopies.

Dons bé amic meu, ja veus 13 mesos desprès el que tu pronosticaves com el paradís de la feina on vendria el “manà” llançat des de la gavines populars s’ha convertit en un bombardeig de retallades cap els més dèbils que són sempre els que paguen els plats romputs del capitalisme. Ara bé, el que t’agrairia és que si formes part de la “majoria silenciosa” a la que fa referència la Ministra Fàtima Bañez, ja que els altres s’havien amagat, surtis al carrer a defensar les retallades i les decisions del Govern presidit per Mariano Rajoy, no per intercanviar bufetades amb els que protesten ni molt manco, tot just es per veure si aquesta majoria silenciosa existeix de veritat.

Fins un altre moment.

Miquel Sánchez Vives

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb