URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Àrea de Medi Ambient, Ara sobren els doblers?

Alternativa | 18 Juliol, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Dimarts quan vaig sortir de la reunió per parlar de les distincions de la Patrona en vaig trobar que havien “sembrat” una espècie de xapa al terra, aquesta xapa està cargolada al terra amb quatre perns i ens convida a emprar les papereres, i així com anava caminant vaig descobrir dues més que estaven de la mateixa forma.

No vull entrar si aquesta campanya es gratuïta o no, però em sembla d’un mal gust i d’una gran irresponsabilitat per part de l’àrea de medi ambient, quan als treballadors de l’Ajuntament se’ls hi ha robat materialment la paga extraordinària de Nadal, sembli malgrat no hi sigui així, que s’han gastat doblers en posar aquestes xapes al terra amb un missatge tan simple que tothom ja sap que les papereres són llançar els fems dintre, el missatge que la tudada de doblers és molt clar.

Ara, quan la classe política està més qüestionada que mai, que les nostres accions són mirades amb lupa, que hem de demostrar que el que fem és en benefici del poble o de la comunitat i que no tudem els doblers, muntar aquesta campanya tan pintoresca resulta fins i tot de mal gust cap els ciutadans que estan sense feina i passant moltes dificultats, a vegades per donar a conèixer les seves accions l’àrea de medi ambient sembla un circ que ha de fer un cercaviles per destacar, per ventura aquesta àrea necessita més efectivitat i manco espectable.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb