URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Infern

Alternativa | 25 Juliol, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. La veritat que darrerament no podem seguir el seu ritme de dibuixar.  Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar alternativaperpollenca@gmail.com

Seguint les passes del Dant, creim que hi ha diferents inferns per a diferents pecadors. Per exemple, com podria esser l'infern per als que han renegat de la llengua i la cultura de la terra on són nats i —abusant de llur poder— malavegen per suprimir-la?


El primer que podríem pensar és en la tradicional olla de sofre bullint; però com que el pecat és tan gran, aquesta olla s'hauria de reforçar amb altres dues, per donar més temperatura; i no hi seria de més posar dos dimonis a atiar el foc amb dedicació exclusiva, no fos cosa que s'apagàs, ja sabeu que no n'estam mancats d'aquests banyuts a la nostra terra…

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb