URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El ple de Pollença demana anular les multes.

Alternativa | 27 Juliol, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Al ple de dimecres es va aprovar la moció que presentavem conjuntament Alternativa, Esquerra i el PSM pel dret a manifestar-se i demanant l’anul·lació de les multes que es van posar després de les protestes contra de la política lingüística i de retallades  del PP, a la visita del president del Partit Popular i President del Govern, José Ramón Bauzá. Una moció que ha sorgit de la Plataforma contra les polítiques de la Por, de la que també formen part els indignats i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de Pollença.

L’aprovació es va realitzar amb el vot a favor de tots els grups, excepte el PP que es va abstenir i el vot en contra d’UMP. Aquests darrers van argumentar que votaven en contra ja que al ple de maig no es va aprovar la urgència per debatre i votar una moció que van presentar, en relació a la protesta contra la visita d’en Bauzà (ni tan sols el PP va votar a favor de la urgència). El que hauria d’haver fet UMP és intentar consensuar una nova moció per presentar-la al ple ordinari de juny o a aquest... però no comportar-se ara d’aquesta manera infantil, confonent mocions amb cromos i el ple amb un pati de col·legi.

 Respecte a la moció parlam de multes injustificades i desproporcionades, que arriben als 3.000 euros per actes com no mostrar el DNI, llançar bufetes d’aigua o impedir la circulació de vehicles. Cal recordar que aquestes multes formen part de la campanya de repressió i política de la por que va iniciar l’anterior i ja dimitit Delegat de Govern, José Maria Rodríguez un pic se li “acabà la paciència”, com ell mateix va dir. Un cas no gaire diferent a altres, en un intent d’atemorir i desactivar els moviments socials: detencions i multes a Bunyola, Assemblea UIB, Manacor, activistes pro-sahrauís ...

Esperam que ara la nova delegada de govern mostri un tarannà diferent al lamentable Jose Marìa Rodriguez i sàpiga escoltar al ple de Pollença i anular aquestes multes.

Per altra part també volem destacar que aquesta moció és un pas més d’un camí que es va iniciar amb la reunió protesta d’un petit grup de persones  a partir de la qual vam crear a la Plataforma contra la Política de la Por i realitzar una primera concentració protesta a la Plaça de Pollença.  Esperam que poc a poc es sumin més ciutadans, associacions i partits a aquesta plataforma per fer més accions conjuntes (més que necessàries als temps actuals).

 


Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias.

 

Aquests polítics no acabaran mai de donar-nos disgusts; ara que els burotistes cantoners ja sabíem dibuixar en Lludrigus bé i sense mirar cap mostra, resulta que dimiteix i n'haurem d'aprendre a dibuixar un de nou…per favor PP, com a mínim donau-li un altre càrrec!

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb