URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Lo Nottro

Alternativa | 28 Juliol, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. La veritat que darrerament no podem seguir el seu ritme de dibuixar.  Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar alternativaperpollenca@gmail.com

Bravo, Josepramon:
Ja que la cosa va malament de tot, tu em fas riure amb les teves pallassades; les bajanades teves i dels teus galifardeus ens animen una cosa que no és de dir, ens convencen que qualsevol de nosaltres  podria esser  president del desgovern balear, i si m'apures president del BCE. De manera que ens sentim capaços de donar-te un parell de consells:


Primer , no cerquis ronya per gratar amb enfrontaments entre lo nottro i l'Espanya central, massa saps que són incompatibles, dissimula i ves fent, t'anirà millor.


Segon, digues-li al mestre que gestiona? l'ensenyament que si de bon de veres vol que xics i xiques aprenguin anglès convé que abandoni la política d'eliminar el català, perquè, com voleu que hom pugui aprendre anglès si vos esmerçau les energies imposant el castellà a tord i dret?


PS/ Que ningú es foti de les victòries electorals per percentatges superiors al 90%, és cosa que ha passat sovint a la història. Al dibuix teniu un parell d'exemples de personatges que ho aconseguiren.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb