URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Impresentable retard a les proves de notificador.

Alternativa | 03 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

  Des del més d’abril  hi ha molts d’aspirants que esperen la publicació del llistat d’admesos a les proves d'una plaça de notificador a l'Ajuntament. A Alternativa hem demanat els dos darrers plens i la única explicació que ens han donat és que  l’Ajuntament no té l’espai adient per la  gran quantitat de candidats que s’han presentats.  

Les bases pel concurs per cobrir una plaça de notificador es van  publicar fa més de dos anys, BOIB de 05.12.2009, de forma increïble  van estar aturades fins el mes de març (BOE 19 de març de 2012). El dia 24 d'abril es penjà a la pàgina de l'Ajuntament l'acta de deficiències d’alguns aspirants , i es donaren 10 dies hàbils per solucionar-los... Mesos després segueixen sense publicar el llistat d’admesos  A Alternativa per Pollença hem demanat per aquest retard  als dos darrers plens, i les respostes o millor dit excuses del regidor de personal; han estat que necessiten un lloc ampli per fer les oposicions ja que hi ha molt de candidats, i que volien esperar a comprar mobiliari per l’escola d’adults que es trasllada al Miquel Capllonch, i fer a aquest edifici les proves. el retard és totalment injustificable ja que ha hagut mesos per cercar solucions tan simples com utilitzar alguna de les instal·lacions dels centres escolars del municipi. 

 Ens sembla impresentable i injustificable que a la situació de crisi actual s’aturen durant mesos unes proves  per un lloc de feina a les que s’han presentat nombrosos ciutadans. Exigim al regidor de personal que deixi d’aturar aquest procés i que es realitzin ja aquestes proves selectives.

 Després de demanar pel tema a dos plens i denunciar-ho a la premsa esperam una ràpida reacció per part dels regidors responsables.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb