URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Lliçons mallorquinitat

Alternativa | 04 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias.  Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar alternativaperpollenca@gmail.com

Com ho feia l'inefable Tomeu Güell amb caminades a Lluch? com aexpressió de mallorquinitat —dins un ordre, clar— ara el mestre i l'apotecari, organitzats com a grup musical Els Mariatxis Sentralistas, ens donen lliçons d'aital tema, cantant les nostres cançons tradicionals i de passada invocant l'esperit dels nostres líders històrics. Naturalment aquest esperit no és els dels reis del casal de Barcelona ni dels privatius de les Mallorques, ans dels capitans generals i claudillos.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb